2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én még Juan Pablo Sorínt bírtam abból a csapatból, aki egyébként kölcsönben játszott a Barcában is, és az argentin válogatott csapatkapitánya is volt.bence0330 írta: ↑2021.11.15. 08:34:47Én pont akkor kezdtem Barcát és focit nézni, amikor ő már a Villarreálban nyomta. Az a Forlán-Riquelme páros ott gyorsan a 2. kedvenc csapatommá varázsolta őket a ligában, elképesztő volt mindkettő, de tehtségben Riquelme még egy polccal minimum Forlán fölött volt. Tényleg félelmetesen sokat tudott a csávó. Kár, hogy ennyire elkallódott...
Én pont akkor kezdtem Barcát és focit nézni, amikor ő már a Villarreálban nyomta. Az a Forlán-Riquelme páros ott gyorsan a 2. kedvenc csapatommá varázsolta őket a ligában, elképesztő volt mindkettő, de tehtségben Riquelme még egy polccal minimum Forlán fölött volt. Tényleg félelmetesen sokat tudott a csávó. Kár, hogy ennyire elkallódott...visca el barca írta: ↑2021.11.15. 07:41:38Őt kb a 2000es evek elejen a vilag egyik legtehetsegesebb tamadokozeppalyasanak tartottak, a boca juniorsban 16 evesen debutalt, a fulen porgette a labdat, iszonyat jo, szeme lába volt. Kepzelj el egy prime xavi+iniesta kevereket egy sorral elorebb. Aztan a legjobb korban 23-24 evesen megvettuk aproert (most nezem a transfermarkton, 10 millioert), de kiderult h europa más kavehaz. Voltak itt is szep megmozdulasai, latszott, hogy zseni, de 50%at hozta annak amit a bocaban hozott. Rijkaard elso eveben még jatszott, aztan annyira nem tetszett neki h ment is a villarrealba egybol, akik utana meg is vették. Ott még volt tán 2 kozepes idenye, aztan vert kutyakent ment is vissza argentinaba.
Őt kb a 2000es evek elejen a vilag egyik legtehetsegesebb tamadokozeppalyasanak tartottak, a boca juniorsban 16 evesen debutalt, a fulen porgette a labdat, iszonyat jo, szeme lába volt. Kepzelj el egy prime xavi+iniesta kevereket egy sorral elorebb. Aztan a legjobb korban 23-24 evesen megvettuk aproert (most nezem a transfermarkton, 10 millioert), de kiderult h europa más kavehaz. Voltak itt is szep megmozdulasai, latszott, hogy zseni, de 50%at hozta annak amit a bocaban hozott. Rijkaard elso eveben még jatszott, aztan annyira nem tetszett neki h ment is a villarrealba egybol, akik utana meg is vették. Ott még volt tán 2 kozepes idenye, aztan vert kutyakent ment is vissza argentinaba.geridoss írta: ↑2021.11.15. 01:49:39Vele mi volt? Én 2003-4 óta követem a csapatot, aktívan inkább 2005, szóval én róla lemaradtam.visca el barca írta: ↑2021.11.14. 21:51:23
Aztan 3. kategorianak lehetne olyanokrol is beszelni mint pl riquelme.
Vele mi volt? Én 2003-4 óta követem a csapatot, aktívan inkább 2005, szóval én róla lemaradtam.visca el barca írta: ↑2021.11.14. 21:51:23
Aztan 3. kategorianak lehetne olyanokrol is beszelni mint pl riquelme.
Ez jó, ebbe beszállok, én 1998 körül-óta követem-nézem a történéseket, de csak olyanokat írok, akiket tényleg viszonylag sokat láttam játszani, mert hogy sajnos sokat játszottak. Ilyen Douglas-féléket nem számolom ide, mert még a padra sem ültek le soha. De még így is van miből válogatni.
Kérdés, hogy az itt betöltött szerep vagy a puszta képesség számít, mert ha csak az utóbbi alapján kéne kiegészíteni a listát akkor nálam helye lenne Cillessen-nek is.
recrea írta: ↑2021.11.14. 14:21:43Barca tekintetében nagyon nem is lehet, mert 1 db teljes szezont védett nálunk, aztán Hesp kiszorította, mondjuk ez a térdének meg Van Gaalnak is köszönhető, hatalmas kapus fenoménnak azonban nem nevezném a portugált.Chino írta: ↑2021.11.14. 14:07:56Hát Rüstüt is érdemes volt idehozni.visca el barca írta: ↑2021.11.14. 13:38:47En a hesp, dutruel, arnau triora szavazok. Mar bocsanat h ezt irom, de ennyi balf*sz kapus hogy lehetett egyszerre a barcanales akkor hozták megváltónak bonanot
![]()
Nálam amúgy abszolút no. az Baia és nem is csak a Barca tekintetében.
Szerintem Hesp egyáltalán nem volt rossz kapus, 3 szezonjából kétszer bajnok lett, a kupadöntőt 98-ban meg egyenesen ő hozta nekünk, “sajnos” emlékszem arra a meccsrenálam nem illik a sorba, akkor már inkább a megboldogult Enke, aki jól indult, a többit sajnos tudjuk.
Nálam Bravo a legjobb, akit Barca mezben láttam.
Barca tekintetében nagyon nem is lehet, mert 1 db teljes szezont védett nálunk, aztán Hesp kiszorította, mondjuk ez a térdének meg Van Gaalnak is köszönhető, hatalmas kapus fenoménnak azonban nem nevezném a portugált.Chino írta: ↑2021.11.14. 14:07:56Hát Rüstüt is érdemes volt idehozni.visca el barca írta: ↑2021.11.14. 13:38:47En a hesp, dutruel, arnau triora szavazok. Mar bocsanat h ezt irom, de ennyi balf*sz kapus hogy lehetett egyszerre a barcanales akkor hozták megváltónak bonanot
![]()
Nálam amúgy abszolút no. az Baia és nem is csak a Barca tekintetében.
Hát Rüstüt is érdemes volt idehozni.visca el barca írta: ↑2021.11.14. 13:38:47
En a hesp, dutruel, arnau triora szavazok. Mar bocsanat h ezt irom, de ennyi balf*sz kapus hogy lehetett egyszerre a barcanales akkor hozták megváltónak bonanot
![]()
Áhh, pardon, félreértettem. Nekem amikor TS és Bravo egymás mellett védtek, az akkori Bravo nekem jobban tetszett, mint VV és TS, de nem védett itt eleget ahhoz, hogy jelölni tudjam. Akkor nálam is TS.
Barca játékosokról van most szó, de később lehet egy ilyen világmegváltó ultimate szavazás, ha van rá igény.
Miután elment Angliába a Spurs jobbra balra dobálgatta kölcsön.Még Törökországot is megjárta.Igazából sehol nem vált be.Amikor elkerült a Malorcaba ott volt szerintem legnagyobb törése.Utána éven jött a Villareal ahol volt egy jó éve de a második szezonja már lepadkázott. Akkor lett belőle ilyen világ vándora.Egyébként a Mexikói első osztályból is kikerült végül és vagy egy éve szabadon igazolható.Nem kell senkinek és 32 csak…