Cseri írta: ↑2021.11.20. 08:47:51
... Bízom benne, hogy Gavi jobbszélen való szerepeltetése, csak a sajtó találmánya.
Reménykedem Demirben, de kétlem. Valahol még azt olvastam, hogy akár Depay-LDJ-Abde is lehet, és akkor legalább LDJ is kap 1-1 alkalommal lehetőséget alatta. Persze Abde is jobblábas, és inkább balszélső...
Viszont nem vagyok benne biztos, hogy Gavi jobbszélsősége annyira katasztrófális lenne, ha megfelelő módon történik. Eddig az volt, de Koemannál annyira szét voltak esve a játékrészek (a 9-es 30 métere elöl kóricált, a szélsők magukra voltak hagyva, főleg jobboson, stb...), hogy ha Xavi ezt megoldja, akkor lehet, hogy megy majd ott összjáték és kevergetés, és máris van Gaviban potenciál. De még azt is el tudom képzelni, hogy a támadósor 1-2 vagy karácsonyfa 2-1 legyen, előbbi esetben Gavi középpálya és mondjuk Cou csatár mögött, 2-1 nél meg szintén középpálya, vagy még akár lehet beljebb játszó jobbszélső is, közelebb a csapathoz. Abban biztos vagyok, hogy ha ő is kerül oda, az nem úgy fog kinézni, mint RK alatt. Már ha ennyi idő alatt sikerült valami kompaktságot hozni a csapatba.
Egy szó, mint száz, nekem sem szimpi jobbszélen, de akárki is kerül kárhová, szerintem most ilyen sérüléshullámban kevésbé érdekes, mert lehet, hogy többet tudnak kihozni majd ott magukból, meg amúgy is érdekesebb számomra, hogy mondjuk milyen lesz az intenzitás, ha taktikában még nem is várható semmi.
Szerintem ha Araujo vagy Piqué (Umtiti? Rá is kiváncsi vagyok, elvileg tiszta lappal indul ő is) megfogja valahogy RDT-t akkor behúzzuk a meccset.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy