Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
11 kapuralövés az első félidőben, 4 kapura. A szezonban eddig a legtöbb az első félidők alapján.
Jó lesz ez, tetszik az iram eddig, a két 17 éves gyerkőc helyett a szélen hiányzik azért a minőség. Most képzeljük el, hogy ott Fati-Dembelé lesz nem sokára.
Szerintem behúzzuk egyébként a meccset.
Mésqueunclub
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
kissé több lendület, hatásosabb letámadás, és szerencsére semmi tiki-taka.
az új gyerek jobb oldalo kissé bátortalan ezért és a gyenge Mingueza miatt féloldalasaik vagyunk. a Gavi Nico kettős jó, Depay mozgását nem értem, minek megy balszélre, miért ő rúgja a szögleteket?
hátul csak RT okoz veszélyt, főleg Mingunak aki homály.
arra vagyok kíváncsi bírjuk e szuflával a másodikat, mert ha fáradunk az Esp. rá fog erősíteni.
Az uj edzo adta lelkesedes megvan, hajt mindenki, de kicsit megint olyan erzesem van, hogy a 16oson belul sokat toketlenkedunk, amit en a minoseg hianyanak tudok be. Daralni kell, vmi csak bepattan egyszer. Lenne egy-ket aguero kaliber elol, siman mennenk kettovel.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2021.11.20. 21:58:43-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kicsit nagyobb szerencsével/odafigyeléssel 2-vel mehettünk volna az első 15 perc után.
Vannak biztató jelek, de nyilván a legbiztatóbb az lenne, ha sikerülne behúzni.
"A Futball nyer, ha a Barca nyer" "Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Néha elég szép dolgokat láthatunk. Lehet, hogy nem akkora nagy durranás ez, de nekem az elmúlt évek után igen. Ja és szépen tele van a stadion is. Hajrá!
Xavi és Alves néhány decibelt is visszahozott magával a Camp Nouba.
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
Xavi lesz mit dolgozni...erőnlét nélkül a mai fociban lehetetlen sikereket elérni. Egy Celta vigonak jobb az erőnléte , ez mindent elmond az elmúlt időszak munkájárol a Barcánál.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025