Élő közvetítések
-
- Jugador d'estrella
Eddig nagy ötlenek tűnik, hogy Xavi a jobb szélre rakta a szélvész gyors Garciát.
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
Adtak ilyenért már pirosat is
- geridoss
- Director del Fútbol
Ebben a topikban ki vannak téve a linkek a szavazáshoz. Az egyiken biztos találsz.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Elnézést, hogy ide írom: múltkor valaki bemásolt egy egész megbízható stream-linket csak nem találom az előzményeim között. Beírná még egyszer a kedves úr?
Előre is köszönöm szépen!

Nyitva!
- davi10
- Llegenda del Barça
Ha jól tudom új játékost BL-be nem lehet nevezni, ezért se volt ma a keretben Ez Abde meg Ilais.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Mi maradt ki, mekkora malac te jó isten.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Köszönjük....
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Ez van, Bayorokat meg kell verni.
B-ben nincs egy épkézláb csatár?
B-ben nincs egy épkézláb csatár?
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Pasztmeg, ha lenne egy klasszikus kilencesünk...
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- vinszentvega
- Capitá del Barça
Depay is csak 45 perces játékos.. Azt se tudja mi van. Rossz passzok hibás döntések rettenetes helyezkedés.
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Egyedül Dembelében van meg, hogy váratlanul 2-3 embert is megver. Így nehéz..
Bezzeg régen..
Bezzeg régen..
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Pedig de.
Még jöhet a dráma, Dembele jól szállt be, mindig leírjuk, ha egészséges tudna maradni nagyon hasznos lehetne a játéka.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Dembele rengeteget adott, második labdaérintés gólhelyzet, de látszik hogy nincs társ elől, Depay veszélytelen.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Lesérül a les gól ünneplése közben.
Ezt nem hiszem el, hogy les volt
Fati alap, ha ő nem lesz állandó, akkor ezt a kínlódást fogjuk látni, mert egyébként fogalma nincs a Benficanak, h hol van, csak gólt nem tudunk rúgni.Guille írta: ↑2021.11.23. 22:35:37Kb. ennyi. Esetleg még normális szélső is kell, vagy egy egészséges Fati.recrea írta: ↑2021.11.23. 22:34:20Sajnos ugyanaz a probléma, nincs elöl klasszisunk, Messi vagy Suarez ma ezekből 2-3 gólt rúgott volna, szörnyen nagy a kontraszt az ő meg a mostaniak megoldásai között.
Kell klasszis centert szerezni, anélkül nincs és nem is lesz elöl játékunk.
Kp sztem lehozza, amit kell a 16-osnál megáll a tudomány, de látványosan.
Nem tudom, de érezni a fáradtságot.
Depay leskirály
Cserélni nem cserélünk?
Cserélni nem cserélünk?