Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na tőle én is, még szerencse, hogy nincs Fekir, bár még nélküle sem gyenge a támadórészlegük. Most már kiváncsi lennék Umtitire azért, hogy miért nem játszik senkinél, lehet, hogy ez Laporta részéről egy döntés...
Igen, volt nekik is, de nem rúgták be őket.
Mi a rosszabb, egy meccs elejei tizenegyegyes vagy hogy egy csapat több mint 90 percet játszik emberhátrányban? Ha arról beszélünk, hogy a bíró kinél tévedett nagyobbat.visca el barca írta: ↑2021.11.28. 11:49:38
pique kezezese sima 11es volt amit nem adtak meg (valoszinuleg a 2. percben elmaradt piros lapot kompenzálták.)
Azt se kellene elfelejteni, hogy ha az első 20 percben a helyzeteink felét berúgjuk már 2-3 góllal megyünk, amit nem hiszem hogy tudott volna kezelni a VR. Igazából mindkéz félidőt ketté lehet osztani! Az elő része a miénk volt a másik a hazaiaké.visca el barca írta: ↑2021.11.27. 23:10:53Sok kozunk nem volt ma a meccshez, xavi 3 merkozese kozul messze ez volt a leggyengebb. Rengeteg toltelek jatekosunk van az ma is kiderult, ezektol szabadulni kell mielobb. Ez a vsapat legalabb 4-5 poszton erositesre szorul.
A szerencse ma velunk volt, lehet tovabb menni.
Csoda, hogy nyertünk.
Kocka2013 írta: ↑2021.11.27. 23:04:19Fordítva idéztél. Gondolom véletlen volt, mert az első eset nálad. AlcantaraGaillard írta: ↑2021.11.27. 23:01:23
Én nem tudom mi volt ebben a hullámzóőszintén az első 15 perc után momentumunk nem volt csak szerencsénk... szét fociztak minket, nekik nem volt szerencséjük nekünk igen. Nem tudom mi történt az eleje után de, hogy ilyen simán ledomináljanak nem tudom mikor láttam ilyet még a Koeman érában sem nagyon szerintem.....
Láttunk azért már ilyet, múltkor pl. a Levante elleni meccsen odaadták Fatinak, aki egy már megnyert meccsen játszott 15 percet, de lőtt egy hatalmas gólt egy év pihi után.
Egyetértek. Persze értem, hogy örülnek az emberek Xavinak, kell az optimizmus, de ne ezt a meccset tegyük ki a kirakatba.Kocka2013 írta: ↑2021.11.27. 23:04:19Én nem tudom mi volt ebben a hullámzóGaillard írta: ↑2021.11.27. 23:01:23Hullámzó játék, de bizonyos időszakokban nagyobb bizakodásra okot adó momentumok.
A szerencséért tenni is kell és ezen a mérkőzésen a Barca tette meg az első lépéseket érte.
Nálam ter Stegen mérkőzése volt, Depay gólja előtt is nagyon jól ismerte fel a helyzetet.őszintén az első 15 perc után momentumunk nem volt csak szerencsénk... szét fociztak minket, nekik nem volt szerencséjük nekünk igen. Nem tudom mi történt az eleje után de, hogy ilyen simán ledomináljanak nem tudom mikor láttam ilyet még a Koeman érában sem nagyon szerintem.....