Chino írta: ↑2021.11.25. 10:15:03
Azért nem olyan rossz ez a csapat, mint annyian lesajnálják, játékoskerettel együtt.
Az egyik leghangosabb híve voltam a mielőbbi fiatalításnak. Koemant zsigerből nem utasítottam el, de tavaly már az 5.forduló után elküldtem volna. Látszott a tévút. Mindíg azt hajtogattam, hogy a keret jobb, mint amit nyújt.
Szóval az EL egyáltalán nem azért emlegetett "játszótér", mert lesajnálom a keretet, hogy rossz lenne szerintem a csapat.
Egyáltalán nem!
Xavi munkájában pedig jelenleg vakon megbízok.
De képtelenség, hogy egy roncsból versenyképes forma1-es autót csináljon pár hónap alatt. Ez nem pesszimizmus, hanem mert egyszerűen ilyen nincs. Komolyabb BL szinthez állandósítani kell a jó formát, megfelelő alapok kellenek. Olyan kivétel, mint a Tott'ham volt előfordulhat, de azóta eltüntek ők is.
A tavalyi Ch minden alkatrésze külön külön rendben volt, csak nem volt jól összerakva. Nálunk az alkatrészek még némi utómunkálatokra várnak fizikális és morális tekintetben is meg néhány egyéb műveletek gyakorlásán, mint átlövések stb stb ...
Stabilitásra van szükség, mármint a versenyképes, erős formának a stabilitására. Ettől még akkor is messze vagyunk, ha Xavi varázsolni tud.
Pusztán tehát az építkezés egészséges része miatt emlegetek én pl. EL-t.
Tekintélyünk visszaszerzése miatt sem lenne elhanyagolható. Egyszerűen van a fejlődésnek olya része, ami kihagyhatatlan.