Rivaldo11 írta: ↑2021.12.07. 09:31:28
Ha tényleg sikerül rendbe tenni Prunáéknak majd, akkor mindenképpen megtartanám, mert az ostoba hozzáállása ellenére sokat tud adni elöl, talán a legtöbbet. Ha körbenézek a piacon, max Adeyemi, esetleg Doku az, aki hasonló profil és elérhető , ráadásul nem helyette, hanem mellé kellene még minimum 2, váratlan húzásra képes támadó.
Nálam Doku nagy kedvenc lett idén. Kb bármit kifizenék érte. Mármint én nem, de na.

D-vel az a baj, hogy megint hozott lendületet a meccsbe, igen, és ott van benne az x, de valahogy általában ez a vége. Amikor odaér az ember elé és elkezd jobbra-balra testcselezni, aztán megtolja balra és már elindul jobbra, mert ő maga sem tudja már, mit csinál, az annyira szomorú látvány. Apukám növendékvizslájára emlékeztet, akinek még túl hosszú a lába, és még agyilag sincs a topon, és nem tud magával mit kezdeni, annak ellenére, mennyi energia van ugye benne. Benne is ezt érzem, rengeteg energia van benne, de legalábbis nálunk ezt nem tudja kihozni magából.
Kb mindenki kompaktabb és összeszedettebb játékos, mint ő, mozgásilag, tudatosságilag is. Pedig nagyon nagy potenciál lenne benne elvileg, magas a plafonja. Van benne lövőerő - de nem tudja igazán kontrollálni. Ráadásul igazi kétlábas. Van benne cselkészség - nem is jön össze rosszul de mivel nem túl tudatos, rengeteg esetben megy bele a védőbe, meg hosszan tolja meg, és hasonlók. Sebesség nyilván van benne, de nálunk ennek nem sok jelentősége van, legalábbis kevesebb, mint máshol.
Szóval úgy van benne minden, ami jó támadóvá tehetné, és a lendületet mindig meg fogja hozni a csapatba, de szerintem itt 1-2 jó átlövésen kívül megáll a tudomány az összeszedetlensége miatt. És akkor még az egészséges állapotáról beszélünk...
Ezzel szemben mondjuk egy suhanc Abde, aki még csak nem is magas polc, kevesebb lendületet hoz, nem fog átlövésből gólt lőni, főleg ugye jobblábasként jobboson, de amikor betör, akkor abban van tudatosság és gólveszély, mint ahogy lett is belőle már ziccer és gól is. Ha jönne valami nála azért jobb, lehetőség szerint ballábas figura, szerintem előrébb lennénk, mint Dembélével, akkor is, ha a plafonja alacsonyabban van, mint a franciának.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy