Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dembélé didn't train with the group today because he suffered from pain in yesterday's game with Osasuna. Xavi doesn't want to take risks with the Frenchman. [md]Barcaforever írta: ↑2021.12.14. 06:55:22Dembele azzal ha ingyen fog elmenni a nyáron azt hiszem megkoronázza a barcelonai pályafutását illetve a teljesítményét.Végülis örülhet, mert örökké helyet foglalt a Barcelona történelem könyvében az eddig mutatott produkciójával is.
Hétvégén nem sérült meg?![]()
2017 -ben jött, olyan sok mérkőzést nem döntött el, ha nem fogadta el az ajánlatot amit a klub kínált akkor én nem bánkódok miatta. Az egy nagyon egészségtelen állapot, hogy számítunk egy játékosra aki folyton sérült, akkor már jobb ha nincs a csapatban, mert akkor világos, hogy kell helyette más valaki és nem lehet a folyamatos sérülés mögé bújni a klub egyik szereplőjének sem.adam.poor írta: ↑2021.12.13. 22:27:08Csak az a baj, hogy egyik sem fog gólokat termelni. Ettől függetlenül természetesen feltétlen kellenek a csapatba, viszont Dembélé egy vérbeli szélső, akit ha elkerül egy nagyobb sérülés, akkor idővel mérkőzéseket dönthet el a góljaival.
Persze amilyen szerencsénk van mostanában, eligazol valahova és majd ott szerzi a gólokat…![]()
Csak az a baj, hogy egyik sem fog gólokat termelni. Ettől függetlenül természetesen feltétlen kellenek a csapatba, viszont Dembélé egy vérbeli szélső, akit ha elkerül egy nagyobb sérülés, akkor idővel mérkőzéseket dönthet el a góljaival.
Hát azért tegnap lőtt egy olyat, ami ha pár centivel beljebb megy esélyes a forduló góljára. Persze volt még kettő amit a stadionból is kilőtt, de azért lehet veszélyforrás.bence0330 írta: ↑2021.12.13. 12:56:15Legalább lelkes és nagyon a játékra koncentrál.Chino írta: ↑2021.12.13. 12:43:57Már azt hittem, hogy megint elvonul 2 hónapra az orvosi szobába de úgy tűnik semmi baja.
A Sport azt írja, hogy nem is vette észre, hogy lecserélték, mert Xavi ahogy meglátta az ápolást küldte is Coutinhot. Dembélé meg jött vissza, úgy kellett szólni neki, hogy menjen le a pályáról.![]()
![]()
Amúgy nem lenne rossz a csávó, csak lassan el kéne kezdenie visszaemlékeznie, hogy merre helyezkedik el térben a kapu, és mekkora. Mióta visszatért, 1-2 közelitől eltekintve ilyen 8 méteres fölé-mellé az összes lövése. Erő van bennük, de hát...
Nem mondom, hogy ne lőjön párat mellé, rendben van, csak néha legalább találjon célt, ilyen erőnél a közép sem olyan rossz, még kipattanóból is lehetne valami. Persze ő legalább próbálkozik.
Legalább lelkes és nagyon a játékra koncentrál.Chino írta: ↑2021.12.13. 12:43:57Már azt hittem, hogy megint elvonul 2 hónapra az orvosi szobába de úgy tűnik semmi baja.
A Sport azt írja, hogy nem is vette észre, hogy lecserélték, mert Xavi ahogy meglátta az ápolást küldte is Coutinhot. Dembélé meg jött vissza, úgy kellett szólni neki, hogy menjen le a pályáról.![]()
![]()
Jaja látszott a közvetítésben is, rohant az oldalvonalhoz, hogy visszajöhessen, még intett is a bírónak. Aztán a melegítő játékosok szóltak neki, hogy lecseréltékChino írta: ↑2021.12.13. 12:43:57Már azt hittem, hogy megint elvonul 2 hónapra az orvosi szobába de úgy tűnik semmi baja.
![]()
Én is baromi kíváncsi lennék a valós összegekre.Rohamcsiga írta: ↑2021.12.07. 15:37:15Az a gond a fizetésekkel,hogy senki sem tudja pontosan mi az igazság.
Egyedül Messi 5 évre 555milliós szerződése szivárgott ki ami hivatalosnak mondható.A klub kimutatása szerint ez 140m euró per év volt bruttóban.
Pique,Alba,Busi,Frenki pl bele ment a csökkentésbe idén, de nem hivatalos,hogy pontosan mennyit és mikor kell majd abból megkapniuk később.
S.Roberto mostanáig nem ment bele a többiekről is volt szó de semmi hivatalos hír sincs azóta.
A tavalyi 285millióról 97millióra csökkentek a fizetések,az eladások,kölcsönadások és a Messi+Griezmann horror bérek felszabadulásával.
A 12 a bruttó bár nem tudom pontosan, hogy mennyire akarják vagy ez már a jelenlegi ajánlat. Azt hiszem Coutinhonak 9,5, ő a legjobban kereső a csapatban.
Értem, ezt mondjuk nem tudtam, nem tiszta az egész. Szerintem Piqué most a legkevesebb gondunk, jelenleg a jobbak között is van.Rohamcsiga írta: ↑2021.12.07. 14:34:35Tavasszal tudtommal senki fizetése nem lett csökkentve,csak átütemezték a kifizetést.
Csak idén csökkentek a fizetések pár játékosnál,de ez is csalóka mert a zsé kevesebb lett de hosszabb lett a szerződés kifutása.
Piqué pl 2024.06.30.-ig a miénk, így innen fog egyenesen nyugdíjba menni.
Ha jól tudom a bruttója 12 jelenleg, ez a 7,5 pedig nettó.Rohamcsiga írta: ↑2021.12.07. 14:00:41Most 12m plusz bónuszok a fizuja,ez lenne 7,5m plusz maximum 4m a bónuszokból.
De az ő fizuja nem lett csökkentve tavasszal, ahogy elvileg másoké is?Rohamcsiga írta: ↑2021.12.07. 14:00:41Nem tudom megint kitől jött ez a butaság,hogy emelnék a bérét.
Ilyenről szó sincs,az ajánlaton emeltek 1milliót ami a következő szezontól lenne érvényes.
Most 12m plusz bónuszok a fizuja,ez lenne 7,5m plusz maximum 4m a bónuszokból.
Ettől függetlenül én nem adnék neki több esélyt ha ezt nem fogadja el,lelátóra vele ha nem ír alá vagy játszon de menjen januárban pénzért.
A pletykák szerint Xavival közölte,hogy megy ingyen a nyáron.Erre a klubtól kapott egy ultimátumot, a bayern elleni meccs után döntenie kell vagy "szankciók" jönnek.
Dembéléből pénzt már nem láthatunk, maximum úgy ha hosszabbítunk vele és 2-3 éven belül eladjuk.LG írta: ↑2021.12.07. 11:08:50És miből vesszük meg Torrest? Persze, eladjuk a felesleges embereket. Csak az nem olyan egyszerű, láttuk már az előző átigazolási időszakokban is. Dembelé viszont az a játékos, akiből még valóban láthatunk pénzt. Nyilván a töredékét annak, amennyiért leigazoltuk, de még mindig jobb, mintha ingyen menne, nem?Subinho írta: ↑2021.12.07. 06:37:16Megemelni egy olyan ember fizetését, aki 5 év alat kb 2 évnyit játszott. És ebből is sokszor csak csereként. Ezen meccsek kb.felén (vagy 2/3-án) meg értékelhetetlen volt. Nem bánnám ha maradna, mondjuk fele ennyiért, vagy teljesítmény arányos fizuért, de így??? Volt vagy 10 jó meccse 5 év alattMenjen isten hírével. Majd Torres megoldja a jobb oldalt.
Sztem emeljük meg Coutinho és Umtiti fizuját is....![]()
Ha most kap új szerződést fizetésemeléssel, nyáron pedig eladjuk, mégha csak egy 30 millióért is, akkor is jobban jártunk, nem?