Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nevetséges amit itt kap Ter Stegen mostanában... Nincs élete formájában? Nincs. Attól még elképesztően ki van pécézve, minden egyes kapott gól miatt. Bár arról szó sem esik, mi az amit védelemnek hívnak előtte, vagy úgy az egész csapat milyen formában van. (Lásd csak Samu milyen szép passzt tolt haza, stb.)csababarca írta: ↑2021.12.12. 16:32:44Jaja kapufa mellé fejelve, mondjuk lehet ha esetleg lett volna a fejelő jàtékos 5 méteres körzetében valaki, talán nincs gól.
Jaja kapufa mellé fejelve, mondjuk lehet ha esetleg lett volna a fejelő jàtékos 5 méteres körzetében valaki, talán nincs gól.
Nálam is az ő személyéhez kötődik a bomlás elindulása
Köszi, én nem tudtam megfogalmazni így.
Nem olvastam, hogy Koemanozás lett volna, én viszont írtam olyat, hogy következmény.
Pontosan ezert tart itt ez a csapat ahol, mert istapoljuk ezeket a szent teheneket, akik evek ota egetik a csapatot, dolgozni meg budos nekik, mert berelt helyuk van.Andris írta: ↑2021.12.08. 22:44:09
Messze nem játszanaka hiba nélkül, ilyen veterán korúaktól nem is lehet talán elvárni, ettől függetlenül osztom azt, hogy ők oszlopos és kihagyhatatlan tagjai a csapatnak a teljesítményük alapján. Eddig legalábbis, Xavi alatt, és mivel nem fogunk tudni igazolni, jövőre is.
Persze, igazad van, de azért érthető a szurkoló lélek. Sokan győzködték egymást,hogy Koeman a fő probléma, aztán azt is,hogy a játék képe mennyit javult,már Xavi első meccsén is, miközben inkább romlott, bár nem ő tehet róla.
Messze nem játszanaka hiba nélkül, ilyen veterán korúaktól nem is lehet talán elvárni, ettől függetlenül osztom azt, hogy ők oszlopos és kihagyhatatlan tagjai a csapatnak a teljesítményük alapján. Eddig legalábbis, Xavi alatt, és mivel nem fogunk tudni igazolni, jövőre is. Különösen Busquets.vinszentvega írta: ↑2021.12.08. 22:41:21Hogy MIK?Kluivert92 írta: ↑2021.12.08. 22:36:39
Pique busquest az utolso vedobastyai ennek a [auto_cenzúra] csapatnak, nelkuluk masodik liga..
Hogy MIK?Kluivert92 írta: ↑2021.12.08. 22:36:39Pique busquest az utolso vedobastyai ennek a [auto_cenzúra] csapatnak, nelkuluk masodik liga..vinszentvega írta: ↑2021.12.08. 22:27:33Miért nem nyúl bele Xavi? Nem mindegy már? Hozza be Balde-t, Puig-ot, Coutinhot. Ilyen böduletesen gyenge kp ès vedelmünk nem tudom mikor volt utoljàra… Piquenek Busquestnek ès Depaynak nincs helye a csapatban szeptembertől…