Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincs igazam, de a lényeg nálad is ugyanaz: ebben a keretben ennyi van. Innentõl kezdve pedig tök mindegy, hogy ki az edzõ. Csakhogy Koeman kirúgásával még egy szép összeg repült ki a kasszából és még le is járattunk egy klublegendát. Megérte?grgly50 írta: ↑2021.12.12. 19:16:12Szerintem nagyon nincs igazad. Amilyen állapotba került a klub, s ebben Koeman keze is nagyon benne van, jöhetne ide akármilyen neves edző - Gardiola, Tuchel, Klopp, stb -, két hónap alatt nem tudna nagyobb eredményt felmutatni. Egyszerűen nincs keret. Több esetben, hogy meglegyen a létszám azért kell egyeseket beállítani
Lehet, hogy kínodban írtad, de egyszerűen nincs más megoldás. Kerülgetjük mint a forró kását, de nincs más megoldás.
Szerintem nagyon nincs igazad. Amilyen állapotba került a klub, s ebben Koeman keze is nagyon benne van, jöhetne ide akármilyen neves edző - Gardiola, Tuchel, Klopp, stb -, két hónap alatt nem tudna nagyobb eredményt felmutatni. Egyszerűen nincs keret. Több esetben, hogy meglegyen a létszám azért kell egyeseket beállítani
Xavi védelmében annyi, hogy a csapatból egyszerre hiányzik a minőség és a mélység, úgyhogy (egyébként Koemanhoz hasonlóan) mindössze annyit tud most tenni, hogy mérkőzésről-mérkőzésre variál. Aztán ebből olyan szörnykombinációk jönnek ki, mint Araújo szélen játszatása, az újabbnál-újabb Mingueza-kísérletek, a Barcelona B állományának felhozása és a csodavárás, hasonlók. A keret minőségi korlátai abban is megmutatkoznak, hogy az edzőváltásból és a Xavi legenda-státuszból adódó természetes lelkesedés már az Osasuna-kategóriájú csapatok ellen sem ér automatikus győzelmet. Nehéz lesz ez.visca el barca írta: ↑2021.12.12. 18:59:37Mondjuk en taktikat pont ugyanugy nem latok mint koemannal. Xavinak is volt nem tudom 5 meccse, de 2x nem volt ua. a formacio. Mindenki lelkesen rohangal a palyan 60 percig aztan ennyi![]()
Mondjuk en taktikat pont ugyanugy nem latok mint koemannal. Xavinak is volt nem tudom 5 meccse, de 2x nem volt ua. a formacio. Mindenki lelkesen rohangal a palyan 60 percig aztan ennyi
Jöttek ránk....így vagy úgy, de lógott a levegőben. A mázliért is tenni kell, hogy hozzád jöjjön.
Ez elviselhetetlen, igen.
Igazad van, de azt nem tudom elviselni, hogy döntetlennél, mikor 3 perc van hátra Osa kontra után Ter nem tud kit megjátszani, mert mindenki szinte elfordul tőle és a hátsóján veszi a levegőt!!
De miért ugrotok Umtitinek? Értem a csalódást, de basszus. Volt egy rossz passza, abból nem lett gond,ezen kívül nem volt rossz. A második gólba tökmindegy ki ért bele, ilyen van. Az első gól sokkal gázabb volt, ha elkerülhető gólról beszélünk,hát az az volt.
Egészen pontosan erre gondoltam én is.Barcaforever írta: ↑2021.12.12. 18:08:52A valóság az, hogy lassan azon kell agyalni, hogy az EL-ért az 5. hely meglegyen, csaknem kéne a Konferencia ligával égetni magunkat.
Mondjuk Jutgla 22 éves.brazilfan írta: ↑2021.12.12. 12:48:03
Ha Jutglá pályára lép, akkor ő lesz a hatodik tizenéves, aki idén debütált a felnőtt csapatban. Szerintem Xavi most még nem fogja becserélni, de kedden lesz egy nem tudom, milyen apropójú barátságos meccs a Boca ellen, akkor simán ki lehetne próbálni.
Most valószínűbbnek látszik egy Abde, L. de Jong, Dembélé kezdő sor.