Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez elviselhetetlen, igen.
Igazad van, de azt nem tudom elviselni, hogy döntetlennél, mikor 3 perc van hátra Osa kontra után Ter nem tud kit megjátszani, mert mindenki szinte elfordul tőle és a hátsóján veszi a levegőt!!
De miért ugrotok Umtitinek? Értem a csalódást, de basszus. Volt egy rossz passza, abból nem lett gond,ezen kívül nem volt rossz. A második gólba tökmindegy ki ért bele, ilyen van. Az első gól sokkal gázabb volt, ha elkerülhető gólról beszélünk,hát az az volt.
Egészen pontosan erre gondoltam én is.Barcaforever írta: ↑2021.12.12. 18:08:52A valóság az, hogy lassan azon kell agyalni, hogy az EL-ért az 5. hely meglegyen, csaknem kéne a Konferencia ligával égetni magunkat.

Mondjuk Jutgla 22 éves.brazilfan írta: ↑2021.12.12. 12:48:03
Ha Jutglá pályára lép, akkor ő lesz a hatodik tizenéves, aki idén debütált a felnőtt csapatban. Szerintem Xavi most még nem fogja becserélni, de kedden lesz egy nem tudom, milyen apropójú barátságos meccs a Boca ellen, akkor simán ki lehetne próbálni.
Most valószínűbbnek látszik egy Abde, L. de Jong, Dembélé kezdő sor.
Mikor láttad utoljára Netot játszani? Mert ha láttad volna az utolsó 2 évben, akkor nem írnád le a nevét. Amikor Pedri egészséges volt őt akarta padoztatni meg eladni mindenki, most ugyanez de Jonggal. Puig meg biztosan okkal nem kap perceket se Xavitől se.

Én sem értettem, mikor a naptárra néztem. 1 hónap szünet kéne kb a srácoknak, komoly és szervezett alapozással. De mindegy, ők tudják...
Maradona cup, csak ez hiányzott. Remélem ott is megsérül valaki...

Ha Jutglá pályára lép, akkor ő lesz a hatodik tizenéves, aki idén debütált a felnőtt csapatban. Szerintem Xavi most még nem fogja becserélni, de kedden lesz egy nem tudom, milyen apropójú barátságos meccs a Boca ellen, akkor simán ki lehetne próbálni.bence0330 írta: ↑2021.12.12. 09:44:57Látom a feedben, hogy feljött a keretbe egy újabb jobblábas szélső, Jutglá. Talán akkor egy cserét beleszámítva Abdéval és Demirrel hárman megoldják a két szélső posztot? (Azért szomorú látvány, már tényleg majdnem Barca B vagyunk.) Gondolom vagy Abde vagy ő lesz a baloson. Dembélére tán középen számít? Próbálgatta itt is, és akkor elkerülhetné LDJ-ot.Mondjuk a szélen még inkább a fiatalok, mint Cou, ha ő játszana, akkor remélem valahol középen, akár középpályán, akár még árnyékékként is, ahogy valaki javasolta egy másik topikban.
Azért voltak helyzetek. Coutinho előtt is volt 2 helyzet, ami ha nem is ziccer, de egy vérbeli csatár eltehetett volna, Abde középen 6 méterről bombázta felé 1 vs 1-ben a kapussal, Dembélé pedig pont azokat a lövéseket eresztette meg, amiket leginkább tud.