Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Páros lábbal csúszott, esélye sem volt megjátszani a labdát, tudatosan lábra ment, mellesleg megakadályozott egy kontrát. Ezek szerintem bőven kielégítik a szabálykönyv erre vonatkozó részét.Andris írta: ↑2021.12.21. 12:49:04Én csak most néztem meg az esetet.
Kétségtelen tény, hogy hátulról, nyújtott lábbal, és emberre megy. Egyiket se tudja vitatni szerintem egyetlen madridista sem.
Kérdés, hogy ezért piros jár-e a szabálykönyv szerint? Én sajnos nem tudom. Szerintem annak kéne járni, de ez csak a személyes véleményem. Én szerintem azért is piros kéne járjon, ha valakinek nem csak megrántják a mezét, hanem akár egy méteren keresztül húzzák is. És még sorolhatnám. Gyűlölöm a foci bizonyos elemeit és szabályait, ahogy a Casemiro féle aljadék típusú játékosokat is. (Ilyeneket a Barcában se tűröm-tűrném meg)
De nem biztos, hogy a jelenlegi szabályok szerint ez piros.
Mi is rengeteg pontot hullajtottunk már el így.LG írta: ↑2021.12.20. 13:54:16Így van, egykapuztak végig, semmi nem ment be. Van ilyen minden csapat életében, mi is buktunk idén ilyen meccseken pontokat. Kár nekik ezért a -2 ponttért, de van előnyük bőségesen, ugyanis nem hiszem, hogy Sevilla szezon végéig kitart, nekik még mindig az Atletico és mi vagyunk az igazi viszonyítási alap.

Legalabb o meg nem adja fel, reszt akar venni a jatekban, ellentetben a haverjaval, aki mar nem is probalkozik, csak a kozepkoru csapos Irenket "boldogitja" a szakallas disznovicceivel a sokadik olcso froccs utan.
Higy jön ide a 3 BL ? De ha mar szoba hoztad… tavasszal kiderül …Barcaforever írta: ↑2021.12.12. 23:24:43Igenigen, a zsinórban 3 Bl is mázli volt, nekünk meg pont nincs mázlink vagy 4 éve. De majd egyszer mi is újraépítjük a csapatunkat es lesz 12 győzelmünk meg 1 döntetlenünk 13 meccsből.
Régen meg azt kellett hallgatni, h micsoda pénzszórást csinálnak a looser galaktikusok, na de a La masia… na mostmár a La masiaval sincs mázlink.
Kéne vmi sámán, hogy legyen mázlink.![]()
Igenigen, a zsinórban 3 Bl is mázli volt, nekünk meg pont nincs mázlink vagy 4 éve. De majd egyszer mi is újraépítjük a csapatunkat es lesz 12 győzelmünk meg 1 döntetlenünk 13 meccsből.