Bármennyire furcsán hangzik most, de jelen helyzetünk ellenére Piqué és Busi posztjára már télen keresnék tapasztalattal rendelkező, 90 percet fizikálisan masszívan bíró érett játékost.
Olyan támasz kellene szerintem a fiatalok mellé a pályán, akikre nem a múlt miatt lehet felnézni, hanem az aktuális pillanat miatt, a jelen miatt, akik harcosságban küzdésben és tudásban is megfelelő példát tudnak mutatni.
Olyan igazi pozitív karakter félék, akik hitelesen tudnak életben tartani, feltüzelni, életet lehelni a társakba meccs közben is. Ilyen alkat nálunk hiányzik, szerintem.
Aki "fogjuk meg és vigyük" példát mutat, nem olyat, hogy "fogjuk meg és vigyétek", mert látszik, sugárzik, hogy nekem már nincs erőm vagy nem hiszek benne. Ha a pályán lenne ilyesmi támaszuk, sokat lendíthetne rajtuk. A tegnapi meccsen még 2-1 vezetésnél az ilyesmi baromira hiányzott, szerintem.
Akiknek, ha nehéz meccsen a fiatalok a szemébe néznek, akkor nem a beletörődöm, vesztes tekintetet látják, hanem a harapós, harcos tekintetet.....