2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem az tűnt fel leginkább, hogy nem azt csinálta mit korábban, hogy meghúzza az alapvonal felé, aztán fut utána, hanem szinte mindig befelé indult, és ott kezdett cselezni vagy passzolt középre/oldalvonal felé.Peter írta: ↑2021.12.22. 15:40:05Két hónappal ezelőtt csak azért nem reagáltam volna ilyen tartalmú posztra, mert néhány hetes kitiltást kockáztattam volna....![]()
Ma az a véleményem, hogy ez a gondolat már nem teljesen ördögtől való.
Az igazolások topicban picit bővebben ki is fejtettem ezt néhány órával ezelőtt, felesleges ismételni önmagam.
Hogy Dembiről is ejtsek szót, szerintem a tegnapi sevillai meccsen már látszott, hogy próbálja figyelembe venni azt, amit Xavitól tanulhat edzésen.
Két hónappal ezelőtt csak azért nem reagáltam volna ilyen tartalmú posztra, mert néhány hetes kitiltást kockáztattam volna....
Annál a lehetőségnél, hogy ignyen elmegy, szerintem minden jobb. Illetve én nagyon kíváncsi vagyok, hogy teljesítene Xavi kezei alatt hosszabb távon. Mert világos, hogy vannak dolgok, amiért teljesen jogosan lehet kritizálni a franciát, de eddig nem éppen a legkiválóbb szakemberek keze alatt dolgozott. Ha Xavi azt mondaná, hogy nem kell a srác, akkor elfogadnám, de eddig épp az ellenkezőjét nyilatkozta.Barcaforever írta: ↑2021.12.22. 11:22:53Elméletileg a sport szerint ma történt vmi és egyértelműen kijelentette, hogy maradni akar és egy 2024 szóló szerződés lesz belőle. De kinézem Laportából, hogy hosszabbítanak vele, majd most vagy jövő nyáron el akarják majd adni a pénz miatt. És jönne a dráma, hogy akkor meg már Dembele nem akarna aláírni máshoz.LG írta: ↑2021.12.22. 10:49:15Én örülnék, ha lenne mégfordulat az ügyében, és végül mégis maradna. Tegnap is a legveszélyesebb támadónk volt. Végig lehet futni a szokásos köröket, hogy milyen sokba került, mennyit volt sérült és hogy eddig nem hálálta meg a bizalmat. Ezek mind igazak. De nem változtatnak azon, hogy jelenleg mégis nagy szükségünk van rá, és úgy tűnik, Xavi is fontos szerepet szánna neki a csapatban.Meglátjuk, itt semmi se biztos már.
Elméletileg a sport szerint ma történt vmi és egyértelműen kijelentette, hogy maradni akar és egy 2024 szóló szerződés lesz belőle. De kinézem Laportából, hogy hosszabbítanak vele, majd most vagy jövő nyáron el akarják majd adni a pénz miatt. És jönne a dráma, hogy akkor meg már Dembele nem akarna aláírni máshoz.LG írta: ↑2021.12.22. 10:49:15Én örülnék, ha lenne mégfordulat az ügyében, és végül mégis maradna. Tegnap is a legveszélyesebb támadónk volt. Végig lehet futni a szokásos köröket, hogy milyen sokba került, mennyit volt sérült és hogy eddig nem hálálta meg a bizalmat. Ezek mind igazak. De nem változtatnak azon, hogy jelenleg mégis nagy szükségünk van rá, és úgy tűnik, Xavi is fontos szerepet szánna neki a csapatban.
Teljes mértékben egyetértek a leírtakkal. Tegnapi meccsen kimondottan vártam, hogy mikor kapja meg a labdát.LG írta: ↑2021.12.22. 10:49:15Én örülnék, ha lenne mégfordulat az ügyében, és végül mégis maradna. Tegnap is a legveszélyesebb támadónk volt. Végig lehet futni a szokásos köröket, hogy milyen sokba került, mennyit volt sérült és hogy eddig nem hálálta meg a bizalmat. Ezek mind igazak. De nem változtatnak azon, hogy jelenleg mégis nagy szükségünk van rá, és úgy tűnik, Xavi is fontos szerepet szánna neki a csapatban.
Ezzel így tökéletesen egyetértek!LG írta: ↑2021.12.17. 22:37:29Csak azt söprést időben kellett volna elkezdeni, ami nem történt meg. Meg eleve a fizetéseket nem kellett volna az egekbe emelni, meg nem kellett volna a klub számára ennyire előnytelen szerződéseket kötni a játékosokkal. A túlértékelt katalánokba pedig éppúgy a fiatalokat ibeleértem, akikből szerintem max. 1-2 lesz az, aki hosszútávon is megüti majd a szintet. Arra akartam csak utalni, hogy rossz döntések sorozata vezetett ideáig, nem csupán 3 rossz igazolás.grgly50 írta: ↑2021.12.17. 20:17:33
Az élet összes területén bizonyítva van, hogy nagyfokú dilettantimuz úgy frissíteni, váltani korosztályt, hogy kisöpörni a régit, s egyből újakra váltani.
SOHA NEM LEHET KIMÁSZNI A GÖDÖRBŐL ILYEN GONDOLKODÁSSAL!
Már sokan leírták, hogy csak ésszerű, fokozatos megújolással lehet kiseb nagyobb töréssel korosztályt váltani.
MINDENHOL!! Gyárban, üzemben, vállalatnál.
Van a mondás: "Új seprű jól söpör, a régi tudja, hol a szemét" Ez érvényes a csapatsportra is.
S mégegy: Umtiti kinyilatkozta újfent, hogy nem hajlandó elhagyni a Barcát!
Még csak megközelítőleg sem.LG írta: ↑2021.12.17. 16:40:26Meg a túlfizetett, túlértékelt és/vagy már kiöregedett katalánok miatt.Feast4 írta: ↑2021.12.15. 14:22:55Csak úgy tudunk egyenesbe jönni, ha a fizetési ballasztot elengedjük.
Aki gáz az jelenleg, Demeble, Coutinho és Umtiti. Az utóbbi kettő többet keres, mint a piaci értéke.
Dembelére nem lehet számítani. Ha formába is lendül megsérül.
Az ilyen játékosok mint ők hárman juttattak oda ahol vagyunk.
Hát igen. Ráadásul Cou ugyan drágább volt, de legalább akart, tepert, ment, egyszerűen csak kevés volt. Ő nemigen hibás ebben, csak a vezetőség, akik kinézték, mint egy gyerek a kedvencét a játékboltban, és megvették bármi áron, "mer' jóvan" és "because I can" alapon. Dembélénél meg a rahedli lóvéért jött egy ilyen kissé kelekótya alak. Nyilván itt is a vezetőség a fő bűnös, de ilyen fizuért Dembélé is kicsit jobban törhette volna magát. Mármint nem szó szerint, mert az sajnos pechünkre sikerült.Leon írta: ↑2021.12.17. 23:14:03Kb 200 misijébe fájt a klubnak összesen ez az utolsó kókler. Nagyon remélem eltakarodik innen majd fél évtized (még leírni is szörnyű) tingli-tangli után és máshol xboxozgat meg meg tetriszezik az orvosi szobán...![]()
A Barca történelmének legkártékonyabb igazolás Kutinnyóval együtt.![]()
Csak azt söprést időben kellett volna elkezdeni, ami nem történt meg. Meg eleve a fizetéseket nem kellett volna az egekbe emelni, meg nem kellett volna a klub számára ennyire előnytelen szerződéseket kötni a játékosokkal. A túlértékelt katalánokba pedig éppúgy a fiatalokat is beleértem, akikből szerintem max. 1-2 lesz az, aki hosszútávon is megüti majd a szintet. Arra akartam csak utalni, hogy rossz döntések sorozata vezetett ideáig, nem csupán 3 rossz igazolás.grgly50 írta: ↑2021.12.17. 20:17:33Csak szólok!
Ez a " túlfizetett, túlértékelt és/vagy már kiöregedett katalánok" az ellenség hangja. Az ellenség hangja volt Suarez utcázása, a Messi fóbia emlegetése is.
Szét lehet nézni, hol tartunk most, s elgondolkodni, hogy ha csak a fiatalok alkotnák holnaptól a csapatot, hányadik helyen állnánk.
Az élet összes területén bizonyítva van, hogy nagyfokú dilettantimuz úgy frissíteni, váltani korosztályt, hogy kisöpörni a régit, s egyből újakra váltani.
SOHA NEM LEHET KIMÁSZNI A GÖDÖRBŐL ILYEN GONDOLKODÁSSAL!
Már sokan leírták, hogy csak ésszerű, fokozatos megújolással lehet kiseb nagyobb töréssel korosztályt váltani.
MINDENHOL!! Gyárban, üzemben, vállalatnál.
Van a mondás: "Új seprű jól söpör, a régi tudja, hol a szemét" Ez érvényes a csapatsportra is.
S mégegy: Umtiti kinyilatkozta újfent, hogy nem hajlandó elhagyni a Barcát!
Csak szólok!LG írta: ↑2021.12.17. 16:40:26Meg a túlfizetett, túlértékelt és/vagy már kiöregedett katalánok miatt.Feast4 írta: ↑2021.12.15. 14:22:55Csak úgy tudunk egyenesbe jönni, ha a fizetési ballasztot elengedjük.
Aki gáz az jelenleg, Demeble, Coutinho és Umtiti. Az utóbbi kettő többet keres, mint a piaci értéke.
Meg a túlfizetett, túlértékelt és/vagy már kiöregedett katalánok miatt.Feast4 írta: ↑2021.12.15. 14:22:55Csak úgy tudunk egyenesbe jönni, ha a fizetési ballasztot elengedjük.
Nem fognak érte semmi aprót adni. Nyárig itt lesz, aztán a viszi valaki.Xavier Hernandez írta: ↑2021.12.15. 15:28:07Vigyék bármi áron, ha adnak érte némi aprót, annak örülnünk kell! Epizodista volt, remélhetőleg pár év múlva már rossz emlék sem lesz.
Kalapos írta: ↑2021.12.15. 11:31:40
Szóval megerősíted hogy neki nem annyira, de az ügynökének fontos a pénz, ahogy én is írtam. Most akkor döntsön: jobb projekt több pénz, talán normális stáb és kevesebb sérülés mint ezen az átkozott helyen, VAGY kevesebb pénz, jelenleg kifejezetten az elején járó gyenge projekt, egy átkozott helyen ahol nem képes normálisan 2 meccset játszani egymás után már évek óta.
Ha így nézem, megértem azt hogy azt mondja ő és az ügynöke hogy ok, ha tényleg nagyon szeretné a klub és Xavi, akkor maradok, de csak azzal a feltétellel hogy akkor tömjetek ki, vagy köszi, de inkább lépek, mert van jó ajánlatom máshol ahol talán jobb teljesítményem is lesz. Nincs ebben semmi rossz, ezek körülmények és menjen minél előbb. Sajnos a pénzről ugyanúgy lecsúsztunk mint más távozóknál.