Eltört a lába amúgy. Olyan szempontból talán jó hír, hogy nem izom, vagy ínaszalag gond, szóval nem olyan, amibe könnyen vissza lehet esni.1994barca írta: ↑2021.12.22. 23:54:16Szerintem nagyot fog dobni Torres a csapaton. Azért a Cityben, ha valaki nem kezdő mert kb minden posztra kb 2 klasszis van az nem olyan nagy tragédia! Angliaban nem vallott szégyent, de neki spanyol liga a ligája és a véleményem, hogy nem volt drága mert kit vettél volna helyette és ennyiért? Másrészt, ha a sérülését kivizsálták és remélem nem márciusban fog nálunk játszani a súlyosság miatt akár még húzóember is lehet belőle!
Elvileg már edzeget, szóval nem kell tavaszig várni talán... elvileg januárban már játszhat, de nincs még specifikusabb hír róla.
Januártól mindenképp jól fog kinézni végre az a támadósor.... Fati, (Dembélé), Torres... Depay... és akkor Abde, Jugtlá bőven elégséges cserék, és Braith is visszatér majd.
Közben sanszra reagálva: még mindig nem értem, mi ez az alig játszik, ez egyszerűen nem igaz. Aki keveset játszik, az pl a 36 éves Fernandinho, vagy Zinchenko. Nézz rá a transfermarktra, és nézd meg a tavalyi szezonját, meg az ideit, amíg le nem sérült. Nem mondom én sem, hogy ő a legnagyobb ász, akit idehozhattunk, de attól még igenis befért a baromi erős Citybe is, több poszton is. A Citynek pedig kb minden poszton a 3. számú játékosa is erősebb, mint a mi gálakezdőnk. Igen, ebben volt egy adag költői túlzás, de nem is túlságosan sok. Példának erejéért Zinchenko simán kezdő szintű játékos, még ha nálunk Albát azon a poszton lehet, hogy pont nem szorítaná ki. Ott meg tényleg alig játszik. Torres meg elég sokat játszik/játszott, Sterling, Jesus, Mahrez mellett, még ha kicsit kevesebbet is, mint ők.
A Dembélés résszel egyetértek, szerintem is inkább maradjon, mint ingyen menjen. Vagy pénzér menjen, vagy ne is. Ha belejön, akkor nekem már csak a védekezésével van bajom, rossz nézni, hogy még akkor sem lohol a laszti után, ha ő adja el/veszíti el, pedig akkor még a lazsálósabb játékosok is menni szoktak, már csak büszkeségből is. De Xavi még megnevelheti.