Én nem bánom,ha jön még egy gyors srác, de a kiugrások miatt pont nem venném elő Dembelét. Én szoktam nézni és nagyon sok beindulása van, amire szinte soha nem kap labdát. Csak akkor,ha senkitől sem zavartatva közel áll a társához. Gondolom nehogy leromoljon a középpályánk passz statja.bence0330 írta: ↑2021.12.23. 16:40:55Egyébként Torresről még jó tudni annyit, hogy simán 34 felett szaladgál, konkrét adatot keveset találtam, de mikor elment, a 2. leggyorsabb sprintet vágta ki a támadók közt a La Ligában közel 35km/h-val.
Dembélé nálunk valahogy ritkán kamatoztatja a sebeségét, pl szinte soha nem látni tőle kiugrásokat védővonal mögé, labda nélkül. Torrestől fogunk bőven, akár középen lesz, akár szélen...
Ha egyszerre Dembelével lenne két ilyen gyors ember, lehet a társak is végre gyakrabban élnének ezzel a lehetőséggel. Reménykedjünk benne.
A Torres körüli vitát majd úgyis az idő dönti el, hogy beválik-e. De ennek az ügynek a szellemisége nagyon nem oké. Nyáron elküldtünk kb ingyen a Grizes Messi párost,akik ketten annyi gólt lőttek,mint két erős csapat összesen, anyagi okokból. Meg még pár másik játékost is.
Arról volt szó,hogy a fizetéseket is alig tudjuk fizetni. Hogy Messi hűségbónuszát se.
És akkor közvetlen ezekután mit csinálunk? Sérült játékost vásárolunk ki a világ egyik leggazdagabb csapatából, mintha mi lennénk a PSG.
Nagy bajban érdemes invesztálni egy új projektbe,ez nem csak a fociban igaz, de ha van 55 misim, akkor elő kéne rángatnom a játékosmegfigyelőket és kiküldeni őket Salzburgtól kezdve Kamerunig mindenhova,hogy keressenek 2-3 embert, az se baj, ha az afrikai dzsungel mélyéről, vagy egy a tokiói csatornából találnak valakiket.
Na mindegy, régen Laportának sok szerencséje volt, talán végre most is az lesz.