Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erdekes, nyaron még nagyon ellene volt laporta. Ugy latszik a penz itt is nagy ur, evekkel ezelott szortuk a 100 milliokat, most meg azert nem jatszatunk embereket, nehogy fizetni kelljen utanuk 3,50 eurot.
Gyengén játszottunk, de 1:1 után 2 perc alatt kaptunk kettőt, még talán ez is bele fért volna, de ami igazi tőrdöfés volt, az Claudio Lopez gólja az uccsó percben. 4:1 ről nem lehetett visszajönni.
Én úgy emlékszem, h full sima volt ez az elődöntő, agyonvertek minket, igaz, elképesztő bohóc gólokat kaptunk, csak a szokásos. Aztán őket meg a Real simázta le.
Titinho írta: ↑2021.12.03. 10:31:30
Ezután kezdtem el követni komolyabban a Barcát, akkor nyáron jött a csapathoz Overmars is. Akkor még ugye nem voltak olyan felületek mint most, hogy pár kattintással mindent megtudsz mindenről, ezért ugye ahogy Barcaforever kolléga is írta, hétfő esti Eurosport volt meg vettük minden héten a Sztár Sport újságot, amiben minden héten 3 poszter volt asszem.![]()
Ez egy jó téma, jó ötlet volt feldobni.Rinku írta: ↑2021.12.02. 14:47:29A 'nagyöreg' veteránokat szeretném most kérdezni, akik látták, hogy az ezredfordulón mi volt a csapattal. Én csak 2006 óta követem a Barcát, azelőtt nem néztem focit, nem tudtam, hogy mi forgott a klub háztáján. Milyennek látjátok a jelenlegi, nagyrészt üres kasszás csapatunkat az akkori viszonyokhoz képest? Úgy tudom, hogy 2003-2004 környékén csődközeli állapotban volt a klub, szintén a 'remek' igazoláspolitika kapcsán. Ilyenről persze jelenleg szó nincs, a klub neve, mint termék bőven, bőven túlnőtte már az akkori viszonyokat, de meg tudnátok osztani egy-két gondolatot, tapasztalatot?
Mennyire vagyunk az akkori mélyponttól, mind szakmailag, mind pénzügyi téren? Amikor megszorítások voltak, kik jöttek a csapathoz és mikor, Laporta-Rijkaard alatt hogy tudott ennyire gyorsan felállni a csapat, főleg úgy, hogy a 2006-os BL győzelem után az egyik legnagyobb buktát láthatta akárki. Ismerjük a sztorit, Xavi-Iniesta-Messi, stb, de mégis, nekem Eto'o-n kívül a többiek nincsenek meg, Ronaldinhóról tudom, hogy a PSG-ből lett baromi nagy meglepetésre mégis ide szerződtetve, és Deco a friss BL-es Portóból jött. Na de mi volt még itt? Kis sztorizásra, múltidézésra hívnám itt az embereket, hátha valakinek van hozzá kedve. Üdv![]()
Vélhetően nem igazoltuk volna le, mert Nunez (miután nagyon bejött Rivaldo) azzal magyarázta Ronaldo elűzését, hogy hozta helyette Rivaldot. És asszem ugyanannyit fizettünk érte, mint amennyiért megvette az Inter Ronaldot. Aki egyébként nagyon megsértődött akkor ránk, talán fizetésemelést akart, de Nunez behúzta a kéziféket és ajtót mutatott neki.Chino írta: ↑2021.12.02. 22:47:23Az egy rossz álom kezdete volt és valami hasonlóban reménykedem most, mint anno Antic esetében volt, ha végül a 2.-3. helyre beérnénk azzal szinte lekopíroznánk, talán túl is teljesítenénk. Szerintem ha az ezredfordulós időszakot kellene vizsgálni ahhoz vissza kellene menni 97/98-ig. Akkor volt egy jó játékoskeret, de sikerült elmarni Ronaldót, Robsont pedig leváltani. Ha ők maradnak (Robson edzőként), főleg előbbi, nagyon kíváncsi lettem volna hogy folytatódik a történet. Amióta követem a Barcát, talán az ő elvesztése volt a legnagyobb érvágás. Azért ő és Sonny Anderson között volt egy kis különbség. Nálam itt vetődött fel a kérdés, hogy akkor is leigazoltuk volna-e Rivaldot, aki személy szerint az all time Barca kedvencem. Fáj belegondolni, miket műveltek volna itt ketten. Kluivert is letette a névjegyét, de nem lehet őket egy lapon említeni. A van Gaal sztorit szerintem mindenki ismeri, egy Mourinho 2.0, a második regnálása pedig fekete folt a Barca történelmében.