Hogy megér-e 55 misit egy sérült játékos, pláne most, az jó kérdés. Viszont ezzel a +1 "univerzális" játékossal elég szép névsorunk lenne előre.
Fati, Depay, Torres, Dembele (aki a hírek szerint jövő héten hivatalos lesz, hogy csökkentett fizuval +5 évig boldogít még minket).
És akkor még ott vannak a semmiből jövő arcok, mint Abde meg Jutgla.
Tudom, hogy egyszerre kb. soha nem lesznek egészségesek, de így relatíve olcsón összehoznánk egy abszolút vállalható brigádot előre.
Laporta-ról nem tudom eldönteni, hogy kamuzik-e, vagy tényleg robbant egyet Haaland-dal, de ha Xavi szintén ilyen klasszikus 9-es nélkül képzeli el a támadószekciót, akkor lehet Haaland nélkül is meg tudnánk oldani jövőre, hogy versenyben legyünk a Ligáért. A BL-t azért még soknak érzem egy pár évig.
Viszont hiába aranyosak meg szerethetőek a kicsit, én mindenképp hoznék még valakit középre is. De Jong az egyetlen "legjobb korban" lévő középpályásunk, de Ő nem igazán találja a helyét egyelőre Xavi alatt. Talán majd Busi helyén villant valamit.
Hátra meg mindenképp kell valaki. Lenglet nem szint, Umtiti-nek szerintem sok esély Xavi se adna már. Pique hiába teljesít idén önmagához képest jobban, nem érdemes rá alapozni. EG egyáltalán nem meggyőző, Araujo-tól meg félek, hogy Xavi eldobja majd, mert labdával nem mindig top.
Nem tudom, hogy tervezünk-e még télen hozni valakit, egyáltalán megengedhetjük-e magunknak. Szerintem viszont sokan fognak tavozni, Coutinho-t úgy néz ki tényleg nincs értelme itt tartani, Lenglet után pedig elvileg tényleg érdeklődik a Tottenham
Umtiti meg remélem megunja a padozást és szintén rá lehet sózni valakire. Nekem az is jó, ha a 2 franciát kiszórjuk és "vészmegoldásnak" hátratoljuk De Jong-ot.