Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Reálisan nézve nem is jogos várni tőle nagy durranást. Nagyon tehetséges játékos, de eddigi karrierje alapján semmi olyat nem mutatott, hogy ő a hátán tudná vinni a csapatot es 20-30 gólokat lőni, csak sajnos sokan meg ezt várják el és már előre látom mennyit fogják bántani.Ronaldinho&Barca írta: ↑2022.01.21. 13:08:10Idő kell neki is mint minden új játékosnak egy adott új környezetben. Itt ismét minden azon fog múlni, milyen társai lesznek, b csapatból felhozott játékosok, vagy minőségi csatárok, illetve milyen kp fogja szolgálni. Ezek nélkül ő "is" egy félkarú óriás úgymond. Tehetségben szerintem rendben van, a gólja tegnap nagyon szép volt, óriási durranást nem várok tőle, remélem rám cáfol.
Szerintem a 20 gólt akár lehet is várni tőle (nyilván teljes szezonban). Ennek megfelelően a felét én várom is tőle a fél szezonban, olyan 9+4 körül reménykedem benne.visca el barca írta: ↑2022.01.21. 07:08:32Ha ezeket nem varjuk el tole, akkor a maradekot egy 3. osztalyu, b csapatos jatekos is tudja hozni.
A goljanak orulok, szep volt, de kb ennyi ami elmondhato rola, jatekban teljesen nulla volt. Ami még feltunt, hogy rém lassú.
Ha ezeket nem varjuk el tole, akkor a maradekot egy 3. osztalyu, b csapatos jatekos is tudja hozni.
Nem hiszem, hogy emiatt késne a debütálása. Először regisztrálni kéne.