LG írta: ↑2022.01.01. 09:43:06
Írtam én is, hogy FT még fiatal, elvileg még befuthat nagy karriert. De én nem látok benne akkora lehetőségeket.
A másik dologra reagálva, nézd meg Torres mikor lőtt gólokat a legutóbbi meccsein. Az EB a szlovákoknak és a horvátoknak talált be, mindkét meccsen 5 gólt szerzett a csapata. A Cityben az Arsenal ellen duplázott egy meccsen, ahol 5-öt lőttek, meg a Wycombe ellen talált be, ahol hatot lőttek. A sezvedős, 1-2 gólos meccseken viszont sem gól, sem gólpassz nem jött tőle, de nem is játszott jól. De én nemcsak a statisztikából szűröm le, hogy ilyen játékos, de amikor láttam, akkor is ez volt az érzésem: ha megy a csapatának, neki is, de egy szoros meccsen nem döntő tényező, tehát egyáltalán nem clutch-player.
Morata pedig kevés egy top csapat kezdőjébe, de egy szenvedős meccsen inkább benne látom azt, hogy bejön a 70. percben és belövi a győztes gólt, mint Torresben. Erre is hoztam fel példákat: a Real 16/17-es szezonja, a Juve a 14/15-ös BL-menetelése. Nekünk Larsson óta nincs igazi minőségi cserecsatárunk. Talán Agüero az lehetett volna, de az élet közbeszólt. Jól jönne egy ilyen ember a csapatba, de mint mondtam, nem 40 millióért. Akkor inkább ingyen jöjjön egy Cavani, még ha a fizetése több is lenne.
Erre és az utóbbi hírekre.. Komolyan mondom hogy félek. Szabályosan félek hogy tényleg idejön Morata.
Ezek jó példák és értem mit akarsz mondani de ugyanilyen könnyű ellenpéldát is mutatni:
https://www.eredmenyek.com/merkozes/Ac6 ... zefoglalas
Amit mondasz azt megfordítani is könnyű lásd ha Ferrannak jól megy, jól megy a csapatnak is, mert fontos játékos aki ha megy neki viszi a hátán az egészet.

Nem feltétlen igaz ez, de az se hogy csak akkor megy neki ha a csapatnak is megy.. Ahogy nézem mesterhármast is rúgott szóval ha elkapja a fonalat akkor tényleg jól megy neki (vs Newcastle 3-4).
Amit általánosságban egy középcsatárról írsz, hogy kellene a keretbe az igaz, és erre is jók a példák. Nekem Morata még ingyen se kellene. Buta is állítólag, ráadásul az összes foci troll egyik legnagyobb célpontja a sok bénázása miatt, nem kellene az amúgy is rossz hírnevünk mellé még egy balfékkel "erősíteni". Győztes mentalitású emberek kellenek nem bukottak és futottak még emberek.
Jó korban van és spanyol, látott már BL-t és válogatott tornát is belülről ez mind tök jó de ezen túl nagyon kevés a pro.
Cavani-val én is ki lennék békülve, pedig idősebb is és lassabb is.