davi10 írta: ↑2022.01.26. 19:11:21
Szerintem simán benne van, hogy elhúzzák nyárig ezt a dolgot, amikor már nagyobb lesz a fizetési sapka is.
Amúgy jelenleg az egyetlen játékos a keretből, aki elé igazából leraknék egy üres szerződést, aztán töltsd ki, ahogy tetszik. Egyértelműen a legjobb formában lévő játékosunk hónapok óta, emellett az egyetlen tényleg megbízható védőnk. Nem mellesleg igazi vezér alkat, én abszolút benne látom a mostani öregek után a kapitányt.
Korrekt. Egy olyan játékos, aki a posztján már most top5 szerintem, ki lehet rakni jobbra, meg balra, ott nyilván csökken a minőség kicsit, főleg a labdakezelése miatt, de így is simán veri azokat, akik helyére kerül. 88. percben benne látni a leginkább a gólt is elöl, ha odajön a feje köré, akkor senki nem fogja kilökni alóla, meg túlugorni. És valóban vezér alkat.
Bevallom, az én gyomrom is nehezen viselné, ha ilyen Robertok gigászi fizuja mellett ő, aki nem is tudom hány pontot hozott nekünk idén elöl és hátul is, ilyen 3 milliókkal szórakozzon. Egyszerűen neki jogosan meg kell kapnia, amit ér, hogy meg legyen becsülve, és hosszútávon megoldja a gondjainkat. Vagy most egy megállapodást, amiben nyártól lesz az emelés, vagy bármi, ahogy meg tudjuk oldani.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy