Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Korrekt. Egy olyan játékos, aki a posztján már most top5 szerintem, ki lehet rakni jobbra, meg balra, ott nyilván csökken a minőség kicsit, főleg a labdakezelése miatt, de így is simán veri azokat, akik helyére kerül. 88. percben benne látni a leginkább a gólt is elöl, ha odajön a feje köré, akkor senki nem fogja kilökni alóla, meg túlugorni. És valóban vezér alkat.davi10 írta: ↑2022.01.26. 19:11:21Szerintem simán benne van, hogy elhúzzák nyárig ezt a dolgot, amikor már nagyobb lesz a fizetési sapka is.
Amúgy jelenleg az egyetlen játékos a keretből, aki elé igazából leraknék egy üres szerződést, aztán töltsd ki, ahogy tetszik. Egyértelműen a legjobb formában lévő játékosunk hónapok óta, emellett az egyetlen tényleg megbízható védőnk. Nem mellesleg igazi vezér alkat, én abszolút benne látom a mostani öregek után a kapitányt.
Remélem érzik Laportáék, hogy mekkora a jelentősége a csapaton belül, és nem rajta fognak garasoskodni. Azt mondjuk nem találtam meg, mennyit ajánlottak, de ez szerintem tipikusan annak az esete, amikor a játékos tisztában van a szintjével, és nem akar valami 1-2 milliós tapogatózást elfogadni.
Stimmt, én sem értettem. Most már azon megy a találgatás, hogy játszhat-e a szuperkupán... szerencsére csak rémhír volt ez a több hónapos, de még a több hetes sztori is talán.Alcantara írta: ↑2022.01.06. 18:43:01Egy ilyen töréssel nem létezik, hogy hónapokra dől ki. Az AS konkrétan 3-4 hetet ír csak, ami szerintem reális ilyen esetben. Ahogy valaki írta, simán játszhat egy idő után védőkötéssel. Ez nem hónapok kérdése. Más kérdés, hogy 1 hét is sok nélküle, ilyen tróger védelemmel.
Ja, itt most nagyon komoly teljesítmény kell, hogy kihúzzuk ezt a nélküle eltöltött időszakot. Csapatszintű védekezés, TS remélhetőleg feltuningolt önbizalma, meg rúgott gólok.Guille írta: ↑2022.01.06. 13:50:44Hát ez remek hír, nagyon kellett. Mingu úgy is a csúcson van, Lenglet barátunkban meg bármikor bízhatunk.
Kíváncsi vagyok, Xavi nyomni fogja ezt a csodás 3 védős rendszert, vagy visszavált. Pedig mostanában legalább már a védelem kezdett úgy ahogy alakulni, ha már gólt nem tudunk rúgni egykönnyen.
Hát ez remek hír, nagyon kellett. Mingu úgy is a csúcson van, Lenglet barátunkban meg bármikor bízhatunk.
Ajjaj... hát ez Fati méretű lyuk lesz a rendszerben. Még szerencse, hogy kézprobléma, legalább nem kell aggódni a visszatérése miatt.
Igen, elfogultnak éreztem én is ahogy olvastam. Kicsit nso-s érzésem volt amikor kényszeredetten leírják valami magyar fiatalról, hogy tehetséges. Araújó a csapat fontos játékosa, de tegnap gyenge volt, miért nem lehet ezt vállalni. Lenglet 7-e is erős főleg, annak fényében, hogy az első gólnál mit csinált.brazilfan írta: ↑2021.12.18. 21:45:34Soknak érzem a mai meccsére adott 6-os osztályzatot, mindkét gólban benne volt, a másodiknál fölöslegesen jött be középre, egyedül hagyva a fejelő manuszt.
Az első gólnál pedig nem az elcsúszása volt a rossz döntés – ahogyan azt az értekelésében írjátok –, hanem hogy utána az integetéssel volt elfoglalva, bedobást reklamálva, ahelyett, hogy a támadót próbálta volna megállítani.
Továbbra is nagy kedvenc és a legstabilabb játékosok egyike, de az utóbbi meccseken (amióta jobbhátvéd?) nem játszik hibátlanul, be-becsúszik egy-két eladott labda, figyelmetlenség, helyezkedési hiba.
Speciel én nem meccs közben hallottam, talán nso hír volt, fizetéssel összefüggésben. Persze ez a hírforrás már a fél magyar válogatottat top klubokban látja, szóval akár teljesen off is lehet.