Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
De hát pont azt írtam az utolsó bekezdésben, hogy Koemannal még rosszabb volt.Kalapos írta: ↑2022.01.08. 22:11:29
https://www.eredmenyek.com/merkozes/fag ... zefoglalas
Na ja, Koemannal minden szebb voltVegyétek magatokat kicsit komolyan..
Ne lássatok mindent olyan feketén. Ez nem volt jó, nem mondom hogy jó volt. De azért messze nem volt olyan rossz mint amikor Koeman alatt a közel 1milliárdos csapat ennyit se mutatott. Ezek a mai srácok meg összesen ha érnek 250 misit... és jobb a foci eddig.
Eric Garcia szerintem meccsről meccsre javuló tendenciát mutat, ami elég jó hír. Nem egy Araujo, és sosem lesz, de egyre inkább megbízható középső védő már, jó közbelépésekkel, blokkokkal. Lehet, hogy csak a szemem csal, de mintha egy fokkal gyorsabban is forgolódna, mint év elején.Kovbal88 írta: ↑2022.01.08. 22:43:50Azért nem volt ez olyan rossz, és a Granda nincs rossz formában. Szerintem egyre jobb a csapat. Pedig, azért erősen tartalékos. Ma például Nico, De Jong és Eric mutatott egész jó teljesítményt.visca el barca írta: ↑2022.01.08. 21:29:10tegye mindenki a szivere a kezet. ha ezt a mai meccset koeman alatt jatsszuk, mindenki a halal kukijara kivanta volna.
en tovabbra is allitom, eleg halovanyka a keret es ez haalanddal se fog sokat valtozni. Egy hót fhos, masodosztalyu szinten mozgo granadanak van 10+ kapuralovese ellenunk. A kp elore is, hatra is lepkefing, a vedelem ugyszinten, elol meg b kategorias jatekosok tucatja vergodik. Xavin is azt erzem probalkozik mindennel, sokfele formacio, emberek cserelgetese, de a ritmust nem nagyon tudja elkapni.
Haalandert az a 75 az apuci+raiola+alairasi penzzel egyutt 150.Gaillard írta: ↑2022.01.08. 22:41:44Haland esetében a 75 millió EUR-s cédula a fontos tényező, azaz, hogy ezen a fix áron most lehet(ne) megszerezni, most vagy kb. soha szituáció.
Amennyiben el tudják hozni, nem is kérdés, hogy ennyi kockázatot megér (200 feletti árnál más lenne a szituáció), mert az apátiából ki kell rázódni, ugyanis ha ez nem sikerül, akkor jön a tartós leépülés.
A fizetési igényéről nem olvastam még információkat, de ha azt normális mederben lehet tartani, akkor nem kérdés az értékviszonyokat tekintve, hogy túl nagyot bukni nem lehet vele (sérüléseket leszámítva). Egy Trincaot is valami 30 felett vette a Barca, más korábbi igazolásokról már ne is beszéljen az ember.
Persze, valószínűleg ilyen ár esetén olyan feltételeket fognak kieszközölni - ha jönne -, hogy ha itt besülne a projekt, akkor legyen esélye továbblépnie és ez érthető is.
Pontosan erről van szó! Xavinál van koncepció. Az egyik legjobb orvos visszajön. Szerintem 1-2 hónap és jobban fog mutatni minden.Kalapos írta: ↑2022.01.08. 22:11:29
https://www.eredmenyek.com/merkozes/fag ... zefoglalas
Na ja, Koemannal minden szebb volt...
... Az első 20-30 perc szerintem remek volt, utána viszont leültünk. Ezt Xavi is tudja, és dolgozni fog a dolgon. ...
Ne lássatok mindent olyan feketén. Ez nem volt jó, nem mondom hogy jó volt. De azért messze nem volt olyan rossz mint amikor Koeman alatt a közel 1milliárdos csapat ennyit se mutatott. Ezek a mai srácok meg összesen ha érnek 250 misit... és jobb a foci eddig.
Azért nem volt ez olyan rossz, és a Granda nincs rossz formában. Szerintem egyre jobb a csapat. Pedig, azért erősen tartalékos. Ma például Nico, De Jong és Eric mutatott egész jó teljesítményt. Az ellenfél térfelén passzolgattunk korábban még ez sem ment. Voltak távoli lövések, igaz katasztrofálisak.visca el barca írta: ↑2022.01.08. 21:29:10tegye mindenki a szivere a kezet. ha ezt a mai meccset koeman alatt jatsszuk, mindenki a halal kukijara kivanta volna.
en tovabbra is allitom, eleg halovanyka a keret es ez haalanddal se fog sokat valtozni. Egy hót fhos, masodosztalyu szinten mozgo granadanak van 10+ kapuralovese ellenunk. A kp elore is, hatra is lepkefing, a vedelem ugyszinten, elol meg b kategorias jatekosok tucatja vergodik. Xavin is azt erzem probalkozik mindennel, sokfele formacio, emberek cserelgetese, de a ritmust nem nagyon tudja elkapni.
Detto így látom a fiatalokat. Vannak jó meccseik amik azokra elegek, hogy felhívják a figyelmet, de ugyan úgy a mérleg másik nyelvén vannak kiugró rossz-semmilyen produkciók. Akárki akármit mondd, nekik a B a szint. Bár néha ez a Barca is egy b vagy c kategória.csababarca írta: ↑2022.01.08. 21:50:12Pont ezen gondolkoztam a 30. Perc környékén, amikor közben itt olvastam az ajnározó kommenteket.
Többet látunk bele nagyon sok fiatalba, mint amik valójában, én sok esetben ha nem Xavi arca lenne a padon látható, megkérdőjeleznénk többen is, hogy xy hogy kerülhet a csapat közelébe.
De a Xavi iránti szeretet (bennem is) máshogy láttatja a dolgokat.
Érthető ez valamilyen szinten, mert halvány reménysugár látszik, főleg ahhoz viszonyítja, hogy Koemannal meccsről meccsre süllyedtünk egyre mélyebbre.
Igazat adok Veb-nek. De néhány dolgot hozzátennék:csababarca írta: ↑2022.01.08. 21:50:12Pont ezen gondolkoztam a 30. Perc környékén, amikor közben itt olvastam az ajnározó kommenteket.visca el barca írta: ↑2022.01.08. 21:29:10tegye mindenki a szivere a kezet. ha ezt a mai meccset koeman alatt jatsszuk, mindenki a halal kukijara kivanta volna.
Többet látunk bele nagyon sok fiatalba, mint amik valójában, én sok esetben ha nem Xavi arca lenne a padon látható, megkérdőjeleznénk többen is, hogy xy hogy kerülhet a csapat közelébe.
Érthető ez valamilyen szinten, mert halvány reménysugár látszik, főleg ahhoz viszonyítja, hogy Koemannal meccsről meccsre süllyedtünk egyre mélyebbre.
https://www.eredmenyek.com/merkozes/fag ... zefoglalascsababarca írta: ↑2022.01.08. 21:50:12Pont ezen gondolkoztam a 30. Perc környékén, amikor közben itt olvastam az ajnározó kommenteket.visca el barca írta: ↑2022.01.08. 21:29:10tegye mindenki a szivere a kezet. ha ezt a mai meccset koeman alatt jatsszuk, mindenki a halal kukijara kivanta volna.
Pont ezen gondolkoztam a 30. Perc környékén, amikor közben itt olvastam az ajnározó kommenteket.visca el barca írta: ↑2022.01.08. 21:29:10tegye mindenki a szivere a kezet. ha ezt a mai meccset koeman alatt jatsszuk, mindenki a halal kukijara kivanta volna.
A hollanddal kikaptunk volnavisca el barca írta: ↑2022.01.08. 21:29:10tegye mindenki a szivere a kezet. ha ezt a mai meccset koeman alatt jatsszuk, mindenki a halal kukijara kivanta volna.
Én személy szerint Xavit eleve úgy is képzeltem, hogy az idei év egy gyorstalpaló, vagy inkább egy európai továbbképzés lesz, és pár hónap alatt beletanul. Nem úgy, hogy hibátlanul végigviszi a szezont. Tényleg voltak most hibái, talán nem is először, de ez nem gáz, szerintem tanul majd belőlük.davi10 írta: ↑2022.01.08. 20:35:34Hát ezt rossz volt nézni. Gavi-t mindenki ismeri, egyáltalán nem meglepő a piros. Az a baj, hogy se Ő, se Xavi nem tett semmit ez ellen.
A csapaton meg azt éreztem, hogy az első gólig próbálkoztak (elég gyatrán), és utána el is engedték a meccset. Nem akartak másodikat lőni, se azért, hogy bebiztosítsák a győzelmet, se az egyenlítés után, hogy megnyerjék. Ez baromi gáz volt.
Alves-sel meg nem tudom mi van, de nem értem ki tartotta jó ötletnek, hogy egy közel 40 éves játékos aki hónapokat hagyott ki végigjátsszon 2 meccset 4 napon belül.
Lehet látni előrelépést, de Alves és Gavi mai esete igazolja azokat, akik kételkedtek abban, hogy Xavi készen áll-e egy ekkora feladatra.
Lehet megijedt hogy el kell menni a Cadizba