Xavi nyilatkozat paneljei lassan kialakulnak, azokon simán át lehet lépni. van azonban egy szakasz ahol Araujo -ra kérdeztek és kifejti a Madrid erősségét (nem idézve): .... behátrál és onnan villámgyorsan lendül támadásba.... nekem ez azért fontos mert az jön le, hogy
látja a mai foci lényegét és ha rá néz a mesterre(Guardiola) ott is ugyanezt láthatja azzal kiegészítve, hogy ő hogyan használja ma a ..."legyen nálunk a labda..." elemet -nem a támadó harmadban, ott a sebesség a kapuratörés a gól kap főszerepet. kiváló megjegyzés az is ahol a Kroos,Casemíro,Modric páros jelentőségét emeli ki de ennek akkor látnám gyakorlati hasznát, ha megtanítaná a sajátjait a 5-10 méternél hosszabb pontos passzokra.
győzni menjünk e? vagy keveset kapni, netán többet lőni mint amennyit kapunk...lehet ez mentalitás kérdése de inkább csak játék a szavakkal.
esélyek? ami engem illet soha nem éreztem ennyire irreálisnak győzelmet emlegetni, még az elkoptatott közhely, hogy a fociban bármi megtörténhet.... igen, de ez most nem. (kivételesen talán ezzel nem is vagyok egyedül) azt persze senki ne gondolja, hogy nem úgy ülök le este, hogy hátha.....