Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor jössz velünk, ugye? Jó lenneTibi1982 írta:csináljatok már nekem egy árajánlatot, hogy kb mennyibe fáj, ha szállás is kell nekem!
utat italt beleszámolom én magamnak, csak a szállás mennyi?
úgy néz ki, hogy megyek
Erről nekem is van emlékem... nemrég voltunk egy négyes tornán az elődöntőben megvertünk vmi szlovák csapatot 3-2-re aztán volt egy meccs pihenőnkRapika írta:Én fociztam már úgy 1 kis tornán a haverokkal,hogy minden meccs között nyomtuk a sört!(nem elöl végeztünk...
)
Gyógyulj!gentdelbarca írta:A focit úgy néz ki sajnos ki kell hagynom, elszállt a térdem (ismét)!![]()
Legalább ihatsz sert?gentdelbarca írta: Szóval a szurkolótábort fogom erősíteni! De legalább ihatok akkor is sert!![]()
hmm...
gentdelbarca írta:Erre a hozzászólásodra is iszunk!Ronaldinho 17 írta:Látom már mindenre iszunkHelyes
![]()
Meg a többiek hozzászólásaira is!![]()
Hm, jó lesz a party!
Erre a hozzászólásodra is iszunk!Ronaldinho 17 írta:Látom már mindenre iszunkHelyes
Chris küldött neked privit?barcafan írta:köszigentdelbarca írta:Inni kell magára a találkozóra, azokra akik már voltak Barcelonában és azokra is akik még nem, valamint a madridista.hu elleni győzelemre és természetesen magára az FC Barcelonára is!![]()
barcafan: már néztem neked kürtöt, a boltban azt mondták a héten lehet újra lesz, szóval ha lesz akkor veszek és viszek egyet neked!![]()
ismét: MINDENKI KÜLDJE EL PRIVIBE, MSNEN, VAGY SMSBE, HOGY MIKOR ÉS HOVA ÉRKEZIK ÉS KELL-E NEKI SZÁLLÁS!!! -köszi
Ezekre nagyot iszunkbarcafan írta:ja és 1 kérdés, kire kell inniAntiimperialista sikeres lánykérése, Enrique szülinap... Szuperkupa győzelem, még
Hm...Kalendáriummég![]()
Neked is köszönöm!antiimperialista írta:Jobbulást! Majd iszol helyettem is!
Jobbulást! Majd iszol helyettem is!gentdelbarca írta:A focit úgy néz ki sajnos ki kell hagynom, elszállt a térdem (ismét)!![]()
Szóval a szurkolótábort fogom erősíteni! De legalább ihatok akkor is sert!![]()
hmm...
Köszönöm! Járni azért szerencsére tudok, szóval talira megyek!Enrique írta:Jobbulást, gyógyulj meg hamar!
Jobbulást, gyógyulj meg hamar!gentdelbarca írta:A focit úgy néz ki sajnos ki kell hagynom, elszállt a térdem (ismét)!![]()
Szóval a szurkolótábort fogom erősíteni! De legalább ihatok akkor is sert!![]()
hmm...
Bercy írta:Zsolti!Ronaldinho 17 írta:Jó az,max kicsit unatkoztok,illetve ha szabad a pálya fociiztok(lehet hogy akkor én is kimegyek hamarabb,oszt elütjük az időt)
Menjünk együtt gyalogmert utána szeretnék sörözni egyet!
Mit szólsz?
barcafan írta:OK rapika, akkor most válaszolj erre, grat a mezedhezbarcafan írta: ha kérhetném mindenki küldjön 1 privit, sms-t, vagy irjon msnen arról, hogy hova hányra érkezik és kell-e szállás - volt 1 kis kavarodás szal nem tudom, h jól vannak-e felirva a dolgok
Egy hosszabbatbarcafan írta:egyetBercy írta:Zsolti!Ronaldinho 17 írta:Jó az,max kicsit unatkoztok,illetve ha szabad a pálya fociiztok(lehet hogy akkor én is kimegyek hamarabb,oszt elütjük az időt)
Menjünk együtt gyalogmert utána szeretnék sörözni egyet!
Mit szólsz?Nem ismerek rád Bercy
![]()
![]()