Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az elég egyértelmű, hogy Laporta akarja Haalandot, ahogy az is, hogy nagyobb beérkezett összeg nélkül nem fogjuk tudni leigazolni. De Jong pedig azon kevés játékosok közé tartozik, akiért sok pénzt lehetne kapni, és nem ragaszkodik 100%-ig hozzá Xavi. (szerintem Pedri, Gavi és Busquets sokkal inkább ide tartozik)
Igen? Én valamiről lemaradtam. Eddig egy mondatot se láttam sehol arról, hogy egyáltalán csak álmában felmerült volna Xavinak vagy Laportának Frenkie eladása.
Csodálkoztam is eddig, hogy ne hozták szóba egyiküket sem a Barcával. De úgy tűnik, ami késik, nem múlik.
Torressel ugyanígy volt, aztán látjuk mi lett a vége.Sinya22 írta: ↑2022.01.14. 09:29:17A sport szerint 2 hete már 90%-ban kész volt a Morata ügylet. El kell engedni a sport és társait. Mindegy ha Blikket vagy Origót olvastok.Troym írta: ↑2022.01.14. 09:22:54Ez a Morata ügy miért van még napirenden? A sport szerint akkor lesz valami, ha a Juve meg kölcsönveszi Icardit.
Mivel a psg-nek így is úgy is kell elküldeni játékost, akkor még az is logikusabb lenne ha magát Icardit vennék kölcsön. (akkor is ha rossz a kapcsolat) Mondjuk elég balhés figura, de saját nevelésű és vérbeli 9-es. Ha valakinek nem kell elmagyarázni ezt a játékrendszert, az pont ő lenne. Már Messit se zavarná Barcelonában, pont, hogy most zavarja![]()
A sport szerint 2 hete már 90%-ban kész volt a Morata ügylet. El kell engedni a sport és társait. Mindegy ha Blikket vagy Origót olvastok.Troym írta: ↑2022.01.14. 09:22:54Ez a Morata ügy miért van még napirenden? A sport szerint akkor lesz valami, ha a Juve meg kölcsönveszi Icardit.
Mivel a psg-nek így is úgy is kell elküldeni játékost, akkor még az is logikusabb lenne ha magát Icardit vennék kölcsön. (akkor is ha rossz a kapcsolat) Mondjuk elég balhés figura, de saját nevelésű és vérbeli 9-es. Ha valakinek nem kell elmagyarázni ezt a játékrendszert, az pont ő lenne. Már Messit se zavarná Barcelonában, pont, hogy most zavarja![]()
Én bírtam anno, de 1. iszonyatos fizetése/fizetési igénye van, 2. ő is ez az ellustult szupersztár lett, aki néha megvillan, de meccsekre képes eltűnni. Nem érzem, hogy nagyon illene a jelenlegi csapatba/felfogásba a tag.
Haaland mögött, Fatival ellentétes oldalon.
Jó spíler,de nem tudom hol lenne a helye a csapatban.
Nehogy azt mondd már, hogy Digne értelmes váltótársa volt.Sinya22 írta: ↑2022.01.12. 18:49:24Mondjuk nem tudom néhányatoknak mi baja volt Digne-el, a selejt szó elég erős rá, főleg hogy Alba-nak azóta sincs értelmes váltótársa, szóval játszhat akármilyen sz..rul ugyan úgy marad a kezdőben. De gondolom itt mindenki megnézte az összes Evertonos meccsét is, szóval biztos azért selejt. Jobb Destet és Minguezát nézni a baloson,nem?![]()
Szerintem nem jó ez esetben az összehasonlítás, több okból sem.
bohóc Everton, Benitez szépen kirakta a csapatból, de szerintem a spanyol se vegyen már tartós tejet.