2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Csak halkan írom: az ugyan szépen kiszivárgott bennfentes forrásokból, állítólag mennyit szeretne Dembélé, de az (gondolom nem véletlenül) nem igazán, hogy mennyit ajánlott neki a Barcelona...NovaProspekt írta: ↑2022.01.16. 18:03:35tuti van egy erős túlzás a számokban, h mosdassa magát a klub amiatt, h nem sikerült megtartani.de ettől függetlenül eltévesztette a házszámot a gyerek, ami mondjuk az ügynöke nyilatkozataiból is látszik.
Esetleg amiatt, hogy olyan embereket játszatunk, építünk be a csapatba, akik itt szeretnének játszani. Fél év sok idő, ezalatt sokat fejlődhet a csapatjáték. Van egy-két fiatal aki jobban megérdemli, hogy lehetőséget kapjon.
a valóságban ez inkább úgy néz ki, hogy egyik lábával sem veszélyes. hiába tűnik úgy hogy kétlábas, az esetek 90%-ban az inkább két balláb..Ronaldinho&Barca írta: ↑2022.01.16. 17:10:55Jelenleg messze a legveszélyesebb csatárunk, ha egészséges, elképesztő fizikai adottságokkal bír, mind a két lábával veszélyes, és piszok gyors
Igen. Csak akkor még itt a fórumozók nagy része szerette azért, amit a Dortmunddal csinált, mondva, hogy milyen elkötelezett, a mocskos németek pedig nem hagyják, hogy megvalósítsa az álmait. Mert ilyen kommentek mentek anno az igazolások topicban. Megbüntette a sors őt és a klubot is érte, sajnálni nagy nem kell senkit.menczel írta: ↑2022.01.16. 18:20:05Ismét bebizonyosodott, hogy nincs új a Nap alatt. Sose szabad olyan csajjal összejönni, aki megcsalja a pasiját veled. Ezt fogja tenni veled is.
Anno kihagyott Dortmund edzéseket, hogy kierőszakolja az átigazolását ide. Most minket szívat meg ahogy tud. Ennyit ér emberileg.
tuti van egy erős túlzás a számokban, h mosdassa magát a klub amiatt, h nem sikerült megtartani.de ettől függetlenül eltévesztette a házszámot a gyerek, ami mondjuk az ügynöke nyilatkozataiból is látszik.
Továbbra sem értem, miért jó nekünk a lelátóra tenni. A fizetését így is megkapja, akkor meg miért nem használjuk még ki, amit adni tud? Ha majd tényleg annyira jók lesznek a többiek, hogy nem érezzük meg a hiányát, lehet mellőzni, de egyelőre nem tartunk ott.
Dieu te bénisse Dembi ! Egyedül a labdaszedő srácokat sajnálom , sokkal kevesebb dolguk lesz Dembi távozásával . Én viszont lassabban fogok őszülni , ha ezt pozítívumként vehetjük .
Jó az összehasonlítás, Coutinho 106 meccsen játszott nálunk, Dembelé 129 meccsen, és 108 meccsen volt sérült. De ahogy írod másfél év fórja van.davi10 írta: ↑2022.01.16. 11:02:36Emberileg egyértelműen a legunszimpatikusabb a 100+os bukta játékosok közül, nem is értem mit gondol magáról. Talán még Coutinho is többet játszott nála, aki fél évvel később jött, volt 1 évet sérült meg 1 évet kölcsönben. 40 milliós fizu/év, az...
Remélem még januárban el tudjuk passzolni vagy cserélni valakire. Csak ne Morata-ra.
Van a mondás: "A kifogott halat már nem kell etetni!"NovaProspekt írta: ↑2022.01.16. 12:10:04pár éve amikor Dembiről jöttek a hülyeségeiről szóló pletyók, nagyon érdeklődve vártam azt, h hogyan fog viselkedni majd a hosszabbításakor. pontosan azt csinálja sajnos, amit kinéztem akkor belőle, 0 realitásérzék. ha bárminemű agy és/vagy tisztesség lenne ő benne és a hasonlóan bumburnyák ügynökében, akkor azt lesték volna, h hogyan viszonozhatják most a klubnak azt, h 5 éven keresztül csak felvette a gyerek a lóvét a semmire (függetlenül attól, h most hibás-e emiatt bárki). írom mindezt úgy, h ezeket a 200 misis fizuról szóló pletykákat el sem hiszem egyébként, de azt igen, h fizetésemelést akar a csávó, csak mire fel? állítom h ha egy Braithwaite kihúz itt 5 évet, többet fog adni ennek a csapatnak, mint Dembi mester.
azt is bírom, amikor a Dortmunddal jönnek azok, akik védik... 5 éve játszik itt, ott meg játszott 2 évet.ha bármi érdemlegeset letett volna itt az asztalra az ittléte alatt, eszébe nem jutna senkinek itt a Dortmundról beszélni.
Tényleg álomvilágban él ez a gyerek. De ne bántsátok már, most tért vissza a sérüléséből, és különben is
Határozott idejű szerződés esetén (mint egy focistáé) egyoldalú felbontás esetén a lejáratig hátrelévő fizetést egy összegben oda kell adni. Gondolom jobb, ha nem egy összegben kell 7-8 milliót adni, hanem havonta, ahogy jönnek bevételek is. Gondolom ffp szempontjából meg mindegy, mert éves szinten számolják a fizetéseket, az meg így ugyanannyi. Nekem a lelátó helyett fél év kölcsön lenne az ötletem. Spórolni legalább fél evnyi fizuját. Ő meg júliustól aĺáírhat a sejkeknek.