Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó az összehasonlítás, Coutinho 106 meccsen játszott nálunk, Dembelé 129 meccsen, és 108 meccsen volt sérült. De ahogy írod másfél év fórja van.davi10 írta: ↑2022.01.16. 11:02:36Emberileg egyértelműen a legunszimpatikusabb a 100+os bukta játékosok közül, nem is értem mit gondol magáról. Talán még Coutinho is többet játszott nála, aki fél évvel később jött, volt 1 évet sérült meg 1 évet kölcsönben. 40 milliós fizu/év, az...
Remélem még januárban el tudjuk passzolni vagy cserélni valakire. Csak ne Morata-ra.
Van a mondás: "A kifogott halat már nem kell etetni!"NovaProspekt írta: ↑2022.01.16. 12:10:04pár éve amikor Dembiről jöttek a hülyeségeiről szóló pletyók, nagyon érdeklődve vártam azt, h hogyan fog viselkedni majd a hosszabbításakor. pontosan azt csinálja sajnos, amit kinéztem akkor belőle, 0 realitásérzék. ha bárminemű agy és/vagy tisztesség lenne ő benne és a hasonlóan bumburnyák ügynökében, akkor azt lesték volna, h hogyan viszonozhatják most a klubnak azt, h 5 éven keresztül csak felvette a gyerek a lóvét a semmire (függetlenül attól, h most hibás-e emiatt bárki). írom mindezt úgy, h ezeket a 200 misis fizuról szóló pletykákat el sem hiszem egyébként, de azt igen, h fizetésemelést akar a csávó, csak mire fel? állítom h ha egy Braithwaite kihúz itt 5 évet, többet fog adni ennek a csapatnak, mint Dembi mester.
azt is bírom, amikor a Dortmunddal jönnek azok, akik védik... 5 éve játszik itt, ott meg játszott 2 évet.ha bármi érdemlegeset letett volna itt az asztalra az ittléte alatt, eszébe nem jutna senkinek itt a Dortmundról beszélni.
Tényleg álomvilágban él ez a gyerek. De ne bántsátok már, most tért vissza a sérüléséből, és különben is
Határozott idejű szerződés esetén (mint egy focistáé) egyoldalú felbontás esetén a lejáratig hátrelévő fizetést egy összegben oda kell adni. Gondolom jobb, ha nem egy összegben kell 7-8 milliót adni, hanem havonta, ahogy jönnek bevételek is. Gondolom ffp szempontjából meg mindegy, mert éves szinten számolják a fizetéseket, az meg így ugyanannyi. Nekem a lelátó helyett fél év kölcsön lenne az ötletem. Spórolni legalább fél evnyi fizuját. Ő meg júliustól aĺáírhat a sejkeknek.
Titinho írta: ↑2022.01.16. 09:37:53Na aki még nem olvasta volna, Gerard Romero szerint ezek az igényei Dembelének továbbra is a klub felé:
- 200 millió euró bruttó fizetés 5 évre. 40/év.
- 20 millió aláírási pénz Dembelének
- 20 millió bónusz pénz az úgynökének.
VILÁGKALSSZIS játékosnak tartja magát, ezért szeretné ha ez a fizetésében is megmutatkozna.![]()
Januárban nem szeretne, hanem júliusban ingyen távozni.
Ha csak a fele igaz ennek én nem tudom, hogy hol él ez a gyerek. Világklasszis öcsém, persze az.A Barca állítólag gyorsan akar reagálni, ezért visszavonják a hosszabbítási ajánlatát és a továbbiakban nem számolnak vele.
BÁRCSAK ÍGY LENNE!!!![]()
Eddig se nagy jövője és jelene volt a klubnál, de Fati és Torres érkezésével, pláne nem akarom újra pályán látni.
Azokon még mindig visítva röhögök, akik a legnagyobb fegyverünknek tartják a támadósorban meg milyen jól játszik 1 hónapja.Na persze, vakok között a félszemű is király alapon igen. Jutgla, meg Abde meg de Jong között nem nehéz villogni, csak úgy van beállítva mintha aranylabdás szinten focizna a pali.
![]()
Fati és Torres sokkal többet fog adni nekünk már ezalatt a fél év alatt, mint ez a kókler 4,5 éve alatt. Játszott több mint 120 meccset, kb 100-at volt sérült, de abból kb 5 meccse ha van amin világklasszis szinten játszott.
Én remélem a büdös életben nem látom a pályán, mindig is utáltam a palit, 4,5!!!! év alatt nem fejlődött semmit, ugyanaz a játékos aki 2017-ben bemutatkozott. Ilyenekkel viccelünk, hogy de legalább próbálkozik, meg kapura lő. Na persze 10-12 labdavesztés mellett meg 8 méterre a kaputól eltalált lövésekkel.
Ha egy fiatal játékosunk így játszana 4,5 éve, úgy el lenne küldve az anyjába, hogy alig várná hogy induljon, de Dembiben bízni kell persze.
Utoljára írom le, remélem igazak ezek a számok, sehol a világon nem fog kapni ilyen összegeket, a világ vicce a csávó és remélem a lelátón nézi végig a szezont innentől fogva. És nem, nincs szükségünk rá, mint ahogy itt be van állítva. Nagyon jól megvagyunk innentől nélküle is, a fiatalok kenterbe verik fél év alatt.![]()
Nem lenne értelme egy 10-ért elpasszolni a jövő héten? Vagy nem lehet? Ha úgyse játszik és úgysem marad,mindenkinek jobb.
Hát ezt kéne meglátnunk majd, nem?Mascherano14 írta: ↑2022.01.14. 11:57:41Egyetértek az előbbiekkel, hogy Xavi alatt jobb a hozzáállása, például erőszakosan védekezik, de ő csatár és ebbn nagyon zöldfülűen játszik továbbra is. Fog-e jobban lőni, helyezkedni?
Ezt a hozzászólást én is írhattam volna! Megkíméltél tőle