már néztem de nem találtamMr. Master írta:www.zeneszoveg.hu <- itt nincs fennt?csababarca írta:hello
ha nem túl nagy kérés kéne nekem a stefano feat ll junior -Válassz engem című számának a dalszövege.
Nagyon fontos lenne.

már néztem de nem találtamMr. Master írta:www.zeneszoveg.hu <- itt nincs fennt?csababarca írta:hello
ha nem túl nagy kérés kéne nekem a stefano feat ll junior -Válassz engem című számának a dalszövege.
Nagyon fontos lenne.
www.zeneszoveg.hu <- itt nincs fennt?csababarca írta:hello
Nagyon fontos lenne.
Azért, mert mindenkinek jó volt a zenei ízléseSharkinho írta:Jó kis zene. Mondjuk az is jó volt, hogy ott a kocsmába mindenki olyan zenét rakott be, ami szinte mindenkinek tetszett.
Szia!Game90 írta:SziasztokSzükségem lenne 1 pár zenére:
Rihanna- Unfaithful
Outkast- Morris Brown
Obie Trice- Got Some Teeth
Pretty Ricky- Grind With Me
Chris Brown ft Lil Wayne- Gimme That
Előre is köszi
Nagyon köszönöm csak azért irtam le hogy pontosan lehessen tudni!!KöszönömDrigo írta:Hát abból az albumról sajnos nem - mivel nincs meg - de a válogatás albumukról igen, gondolom ez nem jelent problémátÁdám02 írta:Hello valaki be tudná nekem linkelni a tankcsapdától ha zajt akartok cimű albumából a fiuk ölébe a lányok cimü számát nagyon megköszönném!!!!!![]()
Tessék
Hát abból az albumról sajnos nem - mivel nincs meg - de a válogatás albumukról igen, gondolom ez nem jelent problémátÁdám02 írta:Hello valaki be tudná nekem linkelni a tankcsapdától ha zajt akartok cimű albumából a fiuk ölébe a lányok cimü számát nagyon megköszönném!!!!!