Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ezt a részt kicsit félreérted. Eredményekben nyilván megmutatkozna, ha legalább a védelmünk korrekt lenne, helyezésben is persze, de maga ez a lagymatag elképzelés nélküli lötyögés, ami elöl megy nem változna meg. Erre írtam, hogy jönnének az 1-0-s meccsek kb., de nem lenne jobb a focink, csak eredményesebb.Sinya22 írta: ↑2022.01.21. 11:44:14Azzal egyet értek, hogy mentálisan és fizikálisan nagy gondok vannak a csapattaal évek óta. Nem véletlen mondtuk azt kb a Pool után meccs óta, hogy már csak amiatt is takarítani kellene a csapatot, mert ez a vesztes gyámoltalan hozzáállás rá fog ragadni minden új emberre. A takarításból sok minden nem lett, legalább is nem úgy ahogy képzelni lehetett.
Azzal viszont baromira nem értek egyet, hogy "4 Van Dijk is játszhatna.." hát Piqué és Busi sose volt gyaloggalopp, és így bőven 30 után sem gyorsulni fognak. Alba évek óta gyengélkedik, 2 éve is abból élt meg, hogy össze tudott játszani Messivel. A jobb oldal meg már Alves első időszakában gond volt, azóta szerintem játszott ott 6 jhv meg vagy 4 kh, ugyan ott tartunk. Szóval amíg ilyen gondok vannak a védekezéssel addig kár itt bármi mást várni, mint egy 3-4. helyet.
Én is azt feltételezem, hogy efféle alapvető gondok vannak, mert nem létezik, hogy kb. mindenki ennyire maga alatt teljesít, ennek valami komplexebb oka kell legyen.fanbarca írta: ↑2022.01.21. 09:27:24A legnagyobb probléma még mindig szellemi. Utána meg fizikális. Nem képességbeli gondok vannak, s nem is taktikai hiányosságok.
Lehet idősebben is jól látszani, eléggé kitolódott ez az elmúlt években, ahogy képes még mindig Alves, Piqué, Alba és Busquets is jó teljesítményre, csak ritkán jön össze. Ugyanúgy, Gavi és Nico is van, hogy ennél sokkal koncentráltabb, s bár röhögjük Lenglet-t, az első évében teljesen korrekt teljesítményt nyújtott. De akár gondolhatunk a tegnapi De Jong-ra is, vagy arra, hogy Dest milyen jól debütált annak idején. Itt senki nem képes hozni a tudása javát. Ez a valódi gond.
ja, igen, ez kimaradtmess2009 írta: ↑2022.01.21. 09:47:22az a baj, hogy már kritizálni sincs kedve az ember fiának.... dicsérni meg?! az itteni polémia az öregekről: Pique és Busi hozzáállása és még a teljesítménye is korrekt. nem mondanám el u. ezt Albáról, volt a 70. perc körül egy jelenet amikor 3x passzolta vissza a neki adott lasztit öt méterre! a pali unottan, és dörzsölten adja elő a minimumot. Alvesről már leírtam, a "csodás" gólpassza mellett is max. csere ember lehetne.(nos igen, akár Mingueza mögött)
a játék minősége is lerágott csont, de most hogy az elátkozott Dembélé kiesik még lassabbak lettünk, nem akarnak és jószerével nem is tudnak egy töretlen lendületű gyors támadást végig vinni, bár a Torres gól kapcsán sokan oda voltak meg vissza hogy ez már a régi nagyokat idézte.... igen egy mozzanata: a lövés. a többit unalomig próbálgatják meccsről meccsre kevés sikerrel, eredménytelenül.
Fati... borzasztóan sajnálom a gyereket akkor is ha soha nem láttam benne azt a nagy tehetséget (a pályán) amit itt olvasok de őszintén remélem, hogy előbb utóbb összejön neki.
Szerintem is itt a lényeg. Mindegy, mit játszat Xavi, ha nincs erő hozzá, és szétfutnak minket. Talán írtam is korábban, hogy ez ősztől lesz ténylegesen Xavi csapata, ez még mindig a hagyaték. Nem csak Koemantól, korábbról. Játszhatna itt 4 Puyol, 3 Iniesta és 3 Messi 4-3-3-at, akkor sem lennénk sokkal előrébb, ha ilyen állapotban lennének szellemileg és fizikálisan is.
Mennek, ahogy és amennyire képesek, de percről percre az adott meccsen az idő előrehaladtával látványosan elfogynak, több az eladott labda, több a labdavesztés, több a pontatlanság, kevesebb a koncentráció és erőteljesen lassítják a játékot. A bennük lévő rutin az oldalpasszhoz teljesen elegendő, ami nem nyújt kellő támaszt a mai lehetőségekhez az előre játékban.Andris írta: ↑2022.01.21. 00:29:57Busquets, Piqué, Alba ugyanúgy szakadnak meg a pályán, mint a fiatalok. Mennek mint az állat, szerintem. Nem hiszem, hogy rajtuk múlik a dolog, és szerintem pont ebben nagyon is homogén az ifi-nyugdíjjas összetételű csapatunk.
Sokkal nagyobb gond az, hogy nulláról kell felépíteni a csapat játékát,
Egy kicsit mostmár úgy érzem, hogy bármi alakul rosszul, divat lett szídni a nyuggereinket. Pedig szerintem nem ők a ludassak a gyenge szereplésért.
Sokkal rosszabbak voltunk.Dantes írta: ↑2022.01.21. 00:27:01Sajnálom az eredményt, mert sztem a 11-eseknek kellett volna döntenie, így lett volna igazságosabb. A híres hazai pályán nem voltunk rosszabbak, csak tapasztalatlanabbak... kell még egy gyilkos csatár, aki végre belövi a helyzeteinket és kell egy kis rutin, hamarosan Muniain és Benzema már nem lesz elég az ilyen meccsekhez.
Én nemtom, hogy pontosan még miről beszélünk. Persze már nem a világ legjobbjai a posztjaikon, de Busquets, Piqué, Alba ugyanúgy szakadnak meg a pályán, mint a fiatalok. Mennek mint az állat, szerintem. Nem hiszem, hogy rajtuk múlik a dolog, és szerintem pont ebben nagyon is homogén az ifi-nyugdíjjas összetételű csapatunk.Peter írta: ↑2022.01.21. 00:18:22Jobb volt az ellenfél, szerintem úgy játszott ellenünk a Bilbao, ahogyan nekik kellett.
Képesek voltak megfojtani a fiatal csapatrészünket, az öreg hátsót pedig szétcincálták.
Teljesen rámutatott ez a meccs azokra a dolgokra amin sürgősen változtatnunk kellene.
Nem fogjuk tudni kihúzni a tavaszt az öregfiúkkal.....disszonáns a fiatal és öreg csapatrész, semmi közös nincs bennük a pályán!