Jack Napier írta: ↑2022.06.16. 00:10:16
(Valami ilyesmit hallottam róla, hogy már közel a harminchoz is a faterja vitte kocsival meccsre, ezt szerintem mindenki megérti mennyire gáz.)) )
Áthoztam. Mindenkinek más az értékrendje, de hogy nekem erről sem patkány, sem gáz nem jut eszembe, az biztos.

Eleve ez az "azt hallottam" már nem túl kóser megítélési alap, plusz ha így is volt, nem tudhatod, miért, vagy hogy működik az ottani családmodell, vagy hogy apuka amúgy is ment meccsre, vagy bármi. Ez már nagyon ilyen pletyka-áskálódás-ismeretlenül elítélés ügy nálam.
Tény, hogy gyönyörűeket színészkedik, de hát kiharcolta pl. asszem Koundé kiállítását, úgyhogy...

Meg azért erős túlzás a támadójátékát azzal leírni, hogy eltalálta csőrrel 1-2-szer a labdát, mikor rendre a legtöbb kulcspasszt kiosztó játákos volt, irdatlan mennyiségű gólpasszal, sokszor kb jobb híján 10-es szerepkört ellátva...
Tény, hogy a védekezés sosem volt az erőssége, de vannak olyan etalonok top ligákban is, akik elég gyengék ebben, TAA elég tökéletes példa, rendre hülyítik hátul, elöl meg ő hülyít mindenki mást.
Ebben szerintem Baldé jobb lesz amúgy, ha megragad végre az első csapatban legalább csereként.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy