2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hagyjad már magad, a “gyerekeid” nem tanultak tőled annyit, mint amit te itt tőlem 18 év alattcsababarca írta: ↑2022.01.23. 21:45:48na Gratula!!!recrea írta: ↑2022.01.23. 21:33:13Vízbe rakok egy törölközőt, aztán nézem, ahogy megszárad, az izgalmasabb![]()
Aki néz egyéb meccseket, létezik csapat, akinek a meccsein kevesebb helyzet van, mint nálunk?
A 14 napos lányom minden este nyekereg elalvásnál, leraktam a meccsünk elé, azóta “kómában van”, felveszem videóra és megvan az altató![]()
Reméljük mire mondjuk írni-olvasni tud már nem lesznek a "legjobbjaink" a csapatban.
Meg, hogy néha ír majd helyetted is, legyen egy kis értelme is a hozzászólásaidnak.
![]()
Érdekelne mi történt itt vele, mert az Ajaxban ügyes volt, nyílván nem véletlen került ide. Szomorú ezt látni.Zozzy 5 írta: ↑2022.01.23. 21:51:31Sajna ez tényleg így van. Én Desttol teljesen kivagyok, ő valamiért beakadt nálam, nagyon idegesít ez a faék egyszerűség meg bénázás. Abde se túl bonyolult, de ő legalább néha elmegy a szélen meg nem esik el a saját csele közben.
Amúgy ez valami hihetetlen gyenge eddig, ennyire ótvarnak lenni már művészet
Nem, ez szerintem olyan alapszabaly, amit mar sokszor sokan megszegtek, es mindig katasztrofa lett a vege. Nem lehet egyik harmadban sem gyokerestol felforgatni a kezdot. Dest a cipofuzojet se kotheti meg Alvesnek egy felido alapjan, ugyhogy legkozelebb majd meg lehet nezni Baldet Alba helyett.csababarca írta: ↑2022.01.23. 21:45:48
miért nem lehet, ez valami belsős vagy liga szabály?
érdekes, ők sosincsenek rotálva...be kell látni, hogy nem is lesznek.
max Piqué néha, mert Ericet talán berakja.
Szerintem bármilyen elképesztő kimondani, Xavi kinyiffantotta fizikálisan a csapatot.Mascherano14 írta: ↑2022.01.23. 21:48:38Bilbao elleni "intenzítás" sincsen meg, már ha ez a szó használható erre. Ez is igazán lötyögés, mert akkor azt képzelem, hogy tudnának gyorsabban. Sajnos, most nem látok bele a csapatba többet. Gavi nagyon hiányzik vagy egy jobb Puig.
Sajna ez tényleg így van. Én Desttol teljesen kivagyok, ő valamiért beakadt nálam, nagyon idegesít ez a faék egyszerűség meg bénázás. Abde se túl bonyolult, de ő legalább néha elmegy a szélen meg nem esik el a saját csele közben.
Sajnos
Okos…
Legmeddőbb csapat vagyunk, de biztos találni olaszoknál, blasz1-ben stb helyeken ilyet.recrea írta: ↑2022.01.23. 21:33:13Vízbe rakok egy törölközőt, aztán nézem, ahogy megszárad, az izgalmasabb![]()
Aki néz egyéb meccseket, létezik csapat, akinek a meccsein kevesebb helyzet van, mint nálunk?
A 14 napos lányom minden este nyekereg elalvásnál, leraktam a meccsünk elé, azóta “kómában van”, felveszem videóra és megvan az altató![]()
miért nem lehet, ez valami belsős vagy liga szabály?
Azokon legalabb tortenik valami. Itt hatul passzolgatunk, meg neha jon szelrol egy beadas. Ugy jatszunk mint egy kiscsapat. Ujpest meccseken erre szoktuk enekelni h kur*a gyenge...
Igen, en meg arrol, hogy egyszerre nem lehet mindenkit. Mirol beszelunk?Barcaforever írta: ↑2022.01.23. 21:38:16Igen, csak én a bal oldalról beszéltem. Nem is akarok egyszerre mindenkit, csak konkrétan Alba sosincs rotálva.