Áthozom a Koeman-topicból:
bence0330 írta: ↑2022.02.18. 12:41:03
bunga írta: ↑2022.02.18. 11:29:10
Koeman játékospolitikáját talán utólag nem ártana újragondolni: Pedri, Gavi, Nico Xavinál is kedvenc,Puig nála se játszik. Ilyesmire is érdemes odafigyelni.
Puig esetére túl sok szót nem akarok(akartam) fecsérelni, de felülök a provokációnak. Szerintem ez olyan, mintha vennél egy Audit, ami baromi jól megy, de bizonygatod, hogy egy kalap kaki, mert BMW-s vagy, vagy mert szimplán nem szimpi valamiért, és csak néha ülsz bele, megkopik, ráadásul nekimész vele egy villanyoszlopnak, ahonnan még szép nyugisan el tudsz döcögni a szerelőig, miközben jobbról-balról potyognak le az alktarészek, beérsz felnik nélkül 3 kerékkel törött szélvédővel, és az adott pillanat alapján kezdenél el érvelni, hogy mennyire sz@r ez az Audi, és igazolva éreznéd magad... ne hasonlítsuk össze a Koeman által átvett Puigot a mostanival, mert a mostani még rajongói szemel is egy kerek 0, szerintem ő már csak egy átlagnál közelebb szurkolói szerepet van itt betölteni némi zsebpénzért.

Meg max ha lesz megint covidhullám, akkor beállhat megint, de megint rosszul fog játszani. Xavi próbálta játszatni, de nála már botrányosan rosszul játszott, befagyasztotta teljes joggal. Koeman 1-2-szer próbálta, akkor még nagyon jól játszott, mindenki ajnározta minden médiában, de befagyasztotta. Nem ugyanaz a kettő, illetve a mostani helyzet nem igazolja Koemant. Ettől még lehetett volna Koemannak is igaza, és lehet, hogy Puig hosszabb távon nem tudott volna úgy játszani, mint a beszállásaikor, de ez nem derülhetett ki (és most hozzá sem tenném, hogy ha legalább csereként számított volna rá, márpedig azt a szintet kérdés nélkül megütötte, akkor nem süllyedt volna idáig, és eggyel több értelmes középpályásunk ülne a padon, akit ténylegesen be lehet hozni, ami több variációs lehetőséget hozhatna.)
Tényleg egyre érdekesebb ez a Puig-saga. Én még mindig azt tartom a legelképzelhetőnek, hogy Setien alatt pár meccs után nagyon elhitte magáról, és utána Koeman nem csak a levegőbe beszélt, amikor az edzésmunkáját kritizálta. Az elmúlt években lassan Puig az egyetlen, akiről nem lehet azt hallani, hogy milyen kiemelkedőt nyújt az edzésen, még SR-ről és Umtiti-ről is írtak ilyet. Ez mondjuk mellékes, mindenki döntse el, hogy ezeknek a híreknek mennyire kell igazat adni.
Lehet, hogy Koeman makacsságból nem/sem játszotta, de a kinevezése után max 2 héttel már jöttek a hírek, hogy melósabb kp-t szeretne (amibe amúgy a kikukázott Vidal/Rakitic szerintem beleillett volna), ilyen szempontból nyílt kártyákkal játszott.
Szerintem nincs is sok értelme már Puig-ról diskurálni, ez a hajó elment. 22 éves, most kéne igazán beérnie, de annyira a tinik mögött van, hogy perceket se kap, 7 meccs óta semmit nem játszott. Nem tudom meddig tart a szerződése, de jelenleg semmi nem szól amellett, hogy hosszabbítsunk vele.
Csak azt remélem, hogy Fati-nak van még visszút, Ő is úgy néz ki 2 évet elvesztett a karrierjéből, igaz más okokból.