2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Engem meggyőztél. Alvesen kívül tényleg nincs szüksége egy darabra sem ennek a csapatnak. Nyugodtan írjon le mindenki minden véleményt, de én valami egyszerű, dolgos germánban gondolkoznék hátulra. Kell némi stabilitás a csapatba, a fejekkel kezdjük. Tököm tele van az összes ingatag dél-amerikaiból, és a franciákból.
Azért ez egy elég elfuserált érvnek tűnik. Nem minden francia ugyanolyan. Ennyi erővel brazilt se vegyünk többet, mert Cou nem jött be.
Franciát? Főleg pont a Dortmundból?
Szerintem pedig nagyrészt a pénz motiválta. A Juve talán legjobban kereső játékosa volt (CR-t leszámítva). Ezért is akartak nagyon megszabadulni tőle az olaszok, a teljesítménye távolról sem volt arányos a bérével.messideco írta: ↑2022.01.31. 17:12:26Hatalmas hibát követett el, amikor a Juventushoz szerződött. Akkor nagyon telített volt a középpályájuk ha jól emlékszem 3 posztra volt majdnem nyolc emberük. Az Arsenalnak csk és közönségkedvenc lehetett volna. Nem is a pénz miatt ment el, valószínűleg kupákat akart nyerni, amelyik nem csak az FA vagy a Community Shield. Nagy kedvenc, de azóta egy meccsen sem láttam![]()
Szerintem senkinek nincs joga még csak megkérdőjelezni se, hogy melyik játékos melyik válogatottat választja, sőt inkább becsülendő, hogy ebben a kérdésben az érzelmeire hallgat valaki. Amúgy meg 19 éves még mindig, nagy potenciál van benne továbbra is és szerintem kifog jönni. Az, hogy a lipcsei kaland egyelőre nem jött össze pont nem jelent semmit, az okáról még csak tudni se lehet amúgy.Troym írta: ↑2022.01.27. 10:25:11Ez a Moriba féle karrierépítés egész lenyűgöző. 1 év leforgása alatt a Barca majdnem kezdőjéből a lipcsei lelátón keresztül eljutni kölcsön a Valenciához. Minden elismerésem az ügynöké.![]()
Plusz lecserélni a tavaly még valós lehetőségként felmerülő spanyol válogatottságot azt hiszem Guineaira, az se rossz.
Nekem is ez volt a fura, hogy néztem a statisztikáit, és lényegében nem is játszott, ki sem próbálták érdemben. Arról nem hallottam, hogy sérülés lett volna ennak a hátterében. Ha pedig tényleg nem volt, akkor csak arra tudok gondolni, hogy edzéseken nagyon rosszul teljesíthet, ha ennyire nem bíznak benne.Chino írta: ↑2022.01.27. 10:37:45Én bíztam benne, hogy eladják, volt korábban szó erről. Legalább láttunk volna belőle még egy kis pénzt.Troym írta: ↑2022.01.27. 10:25:11Ez a Moriba féle karrierépítés egész lenyűgöző. 1 év leforgása alatt a Barca majdnem kezdőjéből a lipcsei lelátón keresztül eljutni kölcsön a Valenciához. Minden elismerésem az ügynöké.![]()
Plusz lecserélni a tavaly még valós lehetőségként felmerülő spanyol válogatottságot azt hiszem Guineaira, az se rossz.
Nem igazán értem hogy miért nem tudta legalább a stabil csere pozíciót kiharcolni, főleg, hogy nem kevés pénzért vették. Viszont kezdettől fogva csak a padon ült, perceket alig kapott, túl sok lehetősége nem volt bizonyítani. Nem tudom mi lehet a háttérben, de hogy már a második edzőnél is csak a kispad legvégén van az nem lehet teljesen véletlen.
Én bíztam benne, hogy eladják, volt korábban szó erről. Legalább láttunk volna belőle még egy kis pénzt.Troym írta: ↑2022.01.27. 10:25:11Ez a Moriba féle karrierépítés egész lenyűgöző. 1 év leforgása alatt a Barca majdnem kezdőjéből a lipcsei lelátón keresztül eljutni kölcsön a Valenciához. Minden elismerésem az ügynöké.![]()
Úgy vannak vele szerintem, hogy van egy alap, a megélhetése megvan a következő 15-20 évre fixen, aztán most az a Barcelonán keresztül vagy Valencia/Watford féle csapatoktól lesz az sok ügynöknek meg játékosnak is teljesen mindegy. Én megkockáztatom, hogy nagyon sokan a valóságban teljesen másképp áll ehhez az egészhez hozzá, mint ahogy mi szurkolók azt elképzeljük.Troym írta: ↑2022.01.27. 10:25:11Ez a Moriba féle karrierépítés egész lenyűgöző. 1 év leforgása alatt a Barca majdnem kezdőjéből a lipcsei lelátón keresztül eljutni kölcsön a Valenciához. Minden elismerésem az ügynöké.![]()
Nem hiszem, hogy egy 18 milliós zsákbamacska srácért lemondanának a norvégról, esetleg Kane-ről. A City pont nem arról híres, hogy posztra elég nekik egy ember. Ha Pep jövőre igazi kilencessel akar játszani, szerintem még jönni fog valaki.