Sonoma írta: ↑2022.01.28. 13:28:50
Andris írta: ↑2022.01.28. 10:53:56
Ha tényleg annyira ócska az ügynöke, akkor viszont itt fog maradni. Nem lesz ajánlata, és aláírja majd a hosszabbítást. Sőt elvileg a klub visszavonta az ajánlatot, szóval egy még alacsonyabb fizetésű hosszabbítás lehet majd esetleg.
Szerinted mekkora elánnal fog majd focizni, ha a fizetését lefelezik/ harmadolják?
Te mennyire hajtanál, amikor a munkaadód épp jelentősen csökkentené a fizetésed, és kényszerből el kellene fogadnod? Főleg, hogy a fizetési igényedet a mostaninál is magasabbra lőtted be az ügynököddel?
Innen nincs visszaút. Ha mégis megköttetik a hosszabbítás, az már egyik félnek sem lenne jó.
Hát mivel az általam leírt helyzetben az van, hogy amúgy se kapott jobb ajánlatot senkitől, így szerintem
a) örüljön, hogy kapott szerződést
b) nyilván lesz benne egy rakás függő rész, ami pont hogy teljesítményre ösztönzi szerintem a játékost, akit tényleg érdekel, hogy 3 vagy 4 vagy 4,5 milliót keres egy évben végül.
Itt nem arról van szó, hogy azért lőttékbe a fizetési igényét magasra, mert ennyiért éri meg neki játszani, ezalatt meg már nem kifizetődő.. hanem mert ezek a dolgok masszív alkudozások tárgyai. Aztán ami sikerül, az lett, azért fog focizni. Ez mindig, mindenkinél így van.
Kétségtelenül nem annyira jó a szitu, de szerintem ha megkötik, akkor pont az van, hogy Dembelé és a klub valahogy kiegyeztek, és mehetnének tovább. Csak az lenne a kérdés, hogy a szurkolóknak van-e annyi eszük, hogy engedik nyugodt körülmények közt játszani, vagy megrögzötten gyűlölik tovább.
Ez mind hipotetikus, de egyik dologból már következik a másik, abból meg a harmadik.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila