2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Valami azt súgja sikerül majd dűlőre jutni vele. Egy egészséges Dembelére nagyon nagy szükségünk van, vagy engedhetjük el az EL-t és a BL-t érő helyeket,,Andris írta: ↑2022.01.26. 11:22:57Tegnap repult Barcelonaba az ugynoke, lencsevegre is kaptak. Elvileg targyalni jott, nem is tudom mi masert jonne.
Dembele a Sport szerint szemelyesen szeretne talalkozni Laportaval, amire eddig nem kerult sor. De Umtiti eseteben pl ez volt elvileg az ellentetek feloldasanak a kulcsa. Fura szamomra, hogy hetek ota megy elvileg ez az egesz ugy, megis eddig a jatekos nem talalkozott az elnokkel. Tul hangos ez az ugy sztem ahhoz, hogy a klubelnok igy kivonja magat belole. Persze, normal esetben nem feladata, de most messze vagyunk a normaltol.
Az ügynökről még hallottam, csak arról nem, hogy tényleg fognak-e találkozni.Andris írta: ↑2022.01.26. 11:22:57
Tegnap repult Barcelonaba az ugynoke, lencsevegre is kaptak. Elvileg targyalni jott, nem is tudom mi masert jonne.
Dembele a Sport szerint szemelyesen szeretne talalkozni Laportaval, amire eddig nem kerult sor. De Umtiti eseteben pl ez volt elvileg az ellentetek feloldasanak a kulcsa. Fura szamomra, hogy hetek ota megy elvileg ez az egesz ugy, megis eddig a jatekos nem talalkozott az elnokkel. Tul hangos ez az ugy sztem ahhoz, hogy a klubelnok igy kivonja magat belole. Persze, normal esetben nem feladata, de most messze vagyunk a normaltol.
Az is lehet, hogy eddig Dembélé azt kommunikálta, hogy kizárólag az ügynökével egyeztessenek a hosszabbítás kapcsán.Andris írta: ↑2022.01.26. 11:22:57Tegnap repult Barcelonaba az ugynoke, lencsevegre is kaptak. Elvileg targyalni jott, nem is tudom mi masert jonne.
Tegnap repult Barcelonaba az ugynoke, lencsevegre is kaptak. Elvileg targyalni jott, nem is tudom mi masert jonne.
Végülis elfogadom a kiemelt részek miatt, hogy nem teljesen állja meg a helyét a hozzászólásom. Bár van a gólján kívül szerintem még pár stat, úgy mint xG, meg sikeres cselek, meg kulcspasszok, egyáltalán a megpróbált sikeres vagy sikertelen cselek, és még mit tudom én mik.. és ezek valószínűleg mutatnák is azt, amit kell.Titinho írta: ↑2022.01.25. 19:02:33Eskü nem akarok én már senkit meggyőzni, távol álljon tőlem, de ezt objektív valóságnak nevezni az már, hogy is mondjam...beteges.Olvastam már 2x 3x hasonlót, de eddig ez mindent visz, pedig szinte minden nap leírod Te is, vagy más valaki.
De akkor legyünk objektívek tényleg:
- Dembelé 11 meccsen játszott, amiből kb 4 vagy 5 volt jó meccse, a többi az ugyanaz mint amit Adbe lehoz. Azt az egy gólját, inkább köszönheti a harmadosztályú kapusnak, mintsem a zsenialitásának, az egy hugyozó labda volt focista nyelven. Arra verni a teljesítményét, hogy 1x kiugratta szépen Jutglát, meg de Jongot, egy-egy meccsen, nem játék megváltó, és a legjobb támadónak kijáró titulus toronymagasan, minimum vicc kategória. Tény.
- Objektíven a legjobb támadónk egy bizonyos Memphis Depay, a csapat jelenlegi házi gólkirálya, 8 góllal a bajnokságban és a támadók között a legtöbb kialakított helyzettel, szám szerint 35-el!!! (Opta) TORONYMAGASAN a legtöbb! Igaz 7 vagy 8 meccsel többet is játszott. Tény.
- Ansu Fati is hasonló meccs számmal büszkélkedhet, csak eggyel kevesebb, 10 meccse van de 5 gólja és 1 gólpassza. A fontos gólokat is ő szerezte, akkor is amikor pl. együtt voltak a pályán, pl. Dinamo elleni idegenbeli BL meccs, vagy a Real elleni közeli Szuperkupa meccs. Toronymagasan veszélyesebb, jobb támadó minden tekintetben. Tény.
- És nem hittem hogy ezt egyszer leírom, de JELENLEG Luuk de Jong is hasznosabb és jobb támadó mint a francia, 4 vagy 5 gólt rúgott ő is, nagyon szép helyzetekkel, KAPURA rúgásokkal, az elmúlt 1 hónap inkább róla szól. Tény.
Szubjektív dolgokkal próbáljátok ( nem csak te, rajtad kívül még egy két "szerelmetes") olyan szinten a piedesztára emelni a gyereket, hogy az már tényleg beteges. Ne állítsuk be ezt a gyökeret olyan alaknak, mint a Barca megváltóját vagy a legjobb támadójának, mert semmi értelme.
Senkit nem akarok meggyőzni, de amikor már objektíven nevezzük a legjobb támadónak hónapok óta toronymagasan, ott azért már vannak bajok. Nem csak itt, másnál is. Tény.![]()
Eskü nem akarok én már senkit meggyőzni, távol álljon tőlem, de ezt objektív valóságnak nevezni az már, hogy is mondjam...beteges.
Ferran beindulásai jók, sok van neki, és gyors, amikor odakerült belőtte, egyszer ért is, egyszer eltette lesről is, + a gólpassz előtti mozgása kiemelhető. És fut is rendesen, nem csak sétálgat, szóval nem mondhatnám rá hogy lazsál, és labdákat se veszít azzal hogy belevezeti az emberbe.sansz írta: ↑2022.01.25. 17:50:57
Azért az picit vicces, hogy Te voltál az egyik leghangosabb Messi-támadó - amivel nagyjából egyet is értettem és pont azt mondtad, hogy Messit nem csak a góljai alapján kell megítélni, hanem azt is figyelembe kell venni, hogy közben milyen hatással van a csapatra.
Dembele ilyen szempontból az ellentétje Torresnak, ő eddig több helyzetből kevés gólt lőtt, viszont látványosan lendített a csapat veszélyességén és ehhez gólpassz sem kellett.
Azért az picit vicces, hogy Te voltál az egyik leghangosabb Messi-támadó - amivel nagyjából egyet is értettem és pont azt mondtad, hogy Messit nem csak a góljai alapján kell megítélni, hanem azt is figyelembe kell venni, hogy közben milyen hatással van a csapatra.Kalapos írta: ↑2022.01.25. 08:14:53Tekintve hogy a legutóbbi meccset is kihagyatták vele/kihagyta, nem hiszem hogy lesz ebből már bármi.
Ferran-ról mi derült ki?? Szerintem eddig tökéletes. Gól gólpassz eddig két és fél meccsen, úgyhogy előtte kihagyott egy jelentős időszakot, és új csapatba érkezett.
Mister Bömbellének 11 meccsen van 1 gól 2 gólpassz. Akkor mi derült ki, úgy egészen pontosan? Milyen hit ingott meg?
Megint a hülyeség, hogy hát látszik szemre hogy Ferran nem Messi, de még nem is Neymar, akkor már megingott a hit..
Egyetlen realista ember hite sem rengett meg, Ferran egy remek spanyol támadó, aki lyukrafutó típusú és beveri amit be kell.
Egy cselgép biztos látványosabb lenne, egy passz mester meg biztos ezrivel tolná ki magából a helyzeteket de ő nem az. Ő egy csatár, olyan ami kellett nekünk már évek óta.
Griezmann helyett kellett volna egy ilyen támadó.
Fatit elvesztettük, de nem látom hogy ez Dembelét hogy befolyásolja. Persze az nyíl egyszerű hogy -1 támadó, akkor ne legyen egyből -2, de ha megvizsgáljuk a helyzetet, Dembelét nem azért akarják kitenni mert hogy nem kell. Eleve meg akarták tartani. Azért nem fogják, mert nem akar maradni, vagy nem olyan áron, ami belefér.
Tehát, nem szakmailag akarják elküldeni. Így viszont, hogy szakmailag Fati miatt még kevésbé éri meg elküldeni, az logikus, de nem jelent semmit, mivel szakmailag eleve nem akarták elküldeni.
Magyarul, hogy Fati sérült-e vagy sem, nem jelent semmit Dembelé ügyében.
Dembelé ügyében az jelentene valamit ha a semmiből beesik 500mil EUR a klubhoz és lesz rá pénz, vagy ha ő maga lemond az igényeiről.
Egyik se fog megtörténni, sőt utóbbi már lehet hogy nem is lenne elég, mivel kifutott az időből, és már eldöntötte a klub hogy elküldik.
Akár honnan vizsgálom, ennek vége. Szerintem Xavi nyilatkozatai is egyértelműek.
Csak mert 50-szer leírod a saját véleményed nem válik ténnyé. 1 gól ( Linares) 2 gólpassz 17 lövésből 1 talált kaput. Meccsenként átlag 1,7 kulcspassza van, ami átlagos, 2,3 sikeres csele van, az elzavarni akart Destnek 2,4. Ha meg valaki azon rugózna, hogy messzebbről és rosszabb helyzetekből lő, azt kérdem ki kérte?Andris írta: ↑2022.01.25. 15:27:06
Soha, semelyikőtök nem fog tudni semmi olyat írni, ami változtat azon a tényen, hogy ő volt a legveszélyesebb támadónk az utóbbi hónapokban, még hozzá toronymagasan.
Egyébként ma délután szállt le Barcelonában az ügynöke, megbeszélés lesz Alemanyval. Mármint most tényleg, konkrétan ott van a csávó helyileg a városban, nem úgy mint eddig.
Senki nem beszélt világmegváltásról.szilva írta: ↑2022.01.25. 15:23:17Ez már komolyan vicc kategória.
Milyen a mérkőzésre tett hatása egy olyan játékosnak, aki 15 próbálkozásból kétszer találja el a kaput? Futni tud azt elismerem, sőt azt is hogy a jobb lába olyan mint a bal. De a cselei is annyira kiszámíthatatlanok, hogy ő maga se tudja mit akar, így gyakran belevezeti a labdát a védőbe.
Nehogy már egy ilyen játékos váltsa meg itt a világot!
Szerintem Dembélé játéka már vagy 1,5 hónapja rendben van, sőt, pl. védekezésben javult az utolsó meccsiere, "csak" az eredményessége hiányzik. Az sajna simán mérhető Abdéhoz, mármint Dembélé rossz góllövő formája Abde plafonjához.
Mert szerintem blöff az egész. Nincs kérője. Főleg annyi pénzért, amennyit kérnének a Barcától.Troym írta: ↑2022.01.25. 12:33:54Egyet mondjon meg valaki: Miért fájna ennek a szerencsétlennek, ha már tavasszal is ott focizna, ahol júliustól fog? (mindegy a konstrukció, hogy kölcsön, szerződésbontás, bánomisén) Nem értem. Gyakorlatilag a vezetők is ezt kérik tőle.
- Nem jó az itteni ajánlat?
- Mész xy csapathoz júliustól?
- Kölcsönadunk oda már most.
Ebben mi a sértő?
Pont eggyel korábbi hsz-ben írtam le hogy ez nem szakmai alapú kérdés.
Valahogy így látszik.Sonoma írta: ↑2022.01.25. 12:17:44Ott a pont.
Barto mindig engedett, meg is lett a böjtje.
Laporta sokkal profibban kezeli ezeket a helyzeteket.
Más kluboknál természetes, hogy nem engednek egy játékos zsarolásának. Ha nem tudnak megegyezni, az illető kap egy ultimátumot a vezetőségtől, ha nem fogadja el, már teszik is ki az első csapatból.
Végre mi is ráléptünk erre az útra.
Ott a pont.
Tévedés, hogy akkora különbség van Dembelé javára. Az itt töltött ideje alatt kb. 2 jó meccse volt. Ezt Abdé simán felül múlhatja.bence0330 írta: ↑2022.01.25. 10:12:21
Két hasonló képességű játékosnál igen. De ha Messi végiglötyögné a tavaszi formájában nálunk a meccseket, akkor most nem lenne gond a BL hely, és inkább azon gondolkodnánk, mennyi esélyünk van még megnyerni a bajnokságot mondjuk 4-5 ponttal lemaradva a Reáltól. (Nem, nem akarom visszahozni, csak példa volt.)
Így Dembélénél is, ha Abdéval összehasonlítgatjuk, aki sajna az első kb 2 meccse óta egyre gyengébb, van akkora különbég, hogy egy nem 100%-osan odafigyelő Dembélével szinteket lépjünk hozzá képest. Sőt, állítom, hogy a nem 100%-os Dembélé nem lövöldözné fölé az összes lehetőségét, mert nem görcsölne rá. Én is mindenképp játszatnám ezerrel, ha már itt van, nyilván addig, amíg a játéka alapján megérdemli.