Andris írta: ↑2022.01.22. 23:03:44
A Busquetses részre nem tudok mit írni. 1-1 konkrét csapat ellen lehet h nem elég már a fizikuma, de a maradék 40 meccsen szerintem ő minőségibb és az is lesz még idén, mint Nico, Frenkie vagy Puig. Ne legyen igazam, mert az azt jelentené, hogy valaki végre előlép, de az utóbbi hónapok alapján Busquets szerintem nagyon jó átlagteljesítményt hoz.
A játékképet illetően szerintem tök mást nézünk valószínűleg. Nem az eredménykre gondolsz inkább a Koemanos mondatban?
Egyébként meg akárhogy is, de szerintem igenis hétről hétre jobbak vagyunk, és ez az egyenletes javulás nem fog megállni.
1.) Átlagteljesítménnyel nincs fejlődés. Busquets meg a top csapatok ellen (értsd mondjuk spanyolban 4-5 csapat, az 10 meccs/szezon), és főleg akkor amikor ég a ház előveszi a legrosszabb énjét. Nem a fizikummal van a legfőbb baj esetében.
2.) Igen, lehet mást nézünk, máshogy látjuk. Továbbra sem egy matyóhimzés a játékunk, rekordkevés helyzet, alig lövünk kapura.
3.) Látod, Te így gondolod, hogy akárhogy is. Ezért felesleges vitatkozni mert benned is bennem is van egy vélemény, ezen nem tudunk változtatni. Én emiatt el szoktam olvasni a nemzetközi fórumokat, és főleg nem barcásokat, hanem kvázi semlegeseket. Busquets pl mindenhol előkelő helyen van, mint a fejlődés korlátja.
Amíg ő a kp vezére, addig nem várható semmi.
Nem csak én látom így, nagyon sokan még rajtunk kívül.
Tévedünk? Lehet. Az eredmények viszont minket támasztanak alá, meg az elmúlt évek nagymeccseken nyújtott teljesítménye is.
Még annyi kiegészítés, hogy azért látom, hogy fejlődtünk, de hogy hétről hétre, azt pont nem látom. Időszakos fellendüléseink vannak, egy olyan görbét írunk le, ami folyamatosan hullámzik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."