2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én ezzel kezdtem: "Nem valószínű, hogy nálunk elfelejtett, máshol pedig megtanult futballozni!"
Ez teljesen rendben van, csak akkor ne minősítsd a jövőben a Barcán kívüli teljesítményét, ha lövésed nincs róla mit csinál Angliában vagy a válogatottban.
Coutinho a Barcában nyújtott teljesítményével olyan szinten lejáratta magát (legalábbis a szememben), hogy már nem érdekel a más csapatban nyújtott "világklasszis" teljesítménye sem, és bízom benne, hogy nyáron végleg távozik.Barcaforever írta: ↑2022.02.11. 08:19:14
A már szerintem szóval igazoltad azt, hogy nem láttad a meccset, se az előtti meccseket. Majd ha megnézed akkor tudunk majd érdemben beszélni tovább. Nagyon nagyban tolja most és nem az egyenes rúgásokról beszélek.![]()
![]()
![]()
A már szerintem szóval igazoltad azt, hogy nem láttad a meccset, se az előtti meccseket. Majd ha megnézed akkor tudunk majd érdemben beszélni tovább. Nagyon nagyban tolja most és nem az egyenes rúgásokról beszélek.andra írta: ↑2022.02.10. 19:00:28Barcaforever írta: ↑2022.02.09. 21:42:54Emberünk 40 perc után rúgott egy gólt és adott egy gólpasszt és végig veszélyesen játszik, de totál más pozícióban játszik, mint anno nálunk.
Nagyon élvezetesek egyébként a Villa meccsei, miatta kezdtem el nézni.
Szerk.: közben kiosztotta a 2. gólpasszát 3-1![]()
![]()
Szerintem pusztán annyi történt, hogy labdrúgó létére ismét rúgott "két egyeneset" a labdába. (Néha előfordul.)
A 10-est nyilván a játékstílusra értettem, a "playmaker"-re.
Megjósoltam: "Messi a hibás", mert 10-es mezben merészelt játszani! XDbence0330 írta: ↑2022.02.10. 19:17:39Persze, és a United ellen is pont rúgott egy egyeneset a labdába 2 hete. 3 meccsen 2 gól 2 gólpassz. Vagy előtte a Poolban is néha eltalálta a labdát, és ennyi.andra írta: ↑2022.02.10. 19:00:28Nem valószínű, hogy nálunk elfelejtett, máshol pedig megtanult futballozni!
A nálunk nyújtott kritikán aluli teljesítményét, majd többen ráfogják a volt Barca-beli edzőire, és Messsire!
Szerintem pusztán annyi történt, hogy labdrúgó létére ismét rúgott "két egyeneset" a labdába. (Néha előfordul.)
Itt összezuhant, aztán ebben a környezetben nem tudott újra kinyílni. Gyakran megtörténik más kluboknál is, de nálunk kicsit gyakrabban. Plusz ritkán játszott a posztján, 10-es már volt a csapatban, más stílust kellett játszani, mint a PL-ben, stb.
Egyébként szerintem nálunk sem volt rossz az elején, annak ellenére, hogy nem igazán a posztján nyomta.
Örülök neki, így tovább!
Én amennyit láttam belőle, a Bayernnél végig jó volt. Csak voltak jobbak nála, azért nem volt kezdő.
Persze, és a United ellen is pont rúgott egy egyeneset a labdába 2 hete. 3 meccsen 2 gól 2 gólpassz. Vagy előtte a Poolban is néha eltalálta a labdát, és ennyi.andra írta: ↑2022.02.10. 19:00:28Nem valószínű, hogy nálunk elfelejtett, máshol pedig megtanult futballozni!
A nálunk nyújtott kritikán aluli teljesítményét, majd többen ráfogják a volt Barca-beli edzőire, és Messsire!
Nem valószínű, hogy nálunk elfelejtett, máshol pedig megtanult futballozni!Barcaforever írta: ↑2022.02.09. 21:42:54Emberünk 40 perc után rúgott egy gólt és adott egy gólpasszt és végig veszélyesen játszik, de totál más pozícióban játszik, mint anno nálunk.
![]()
Barcaforever írta: ↑2022.02.09. 21:42:54Emberünk 40 perc után rúgott egy gólt és adott egy gólpasszt és végig veszélyesen játszik, de totál más pozícióban játszik, mint anno nálunk.
![]()
Nyitott fülekre találtál, figyelek
Ennyi off belefér: ki az az egy? Mert nekem több is eszembe jut.
Ez már tényleg olyan gondolatokat ébreszt amikbe félek is belemenni
Érthetetlen, de nem hihetetlen, mivel mindenki így járt itt konkrétan már régóta.Barcaforever írta: ↑2022.02.02. 15:36:15Komolyan hihetetlen. Emberünk épp, hogy kitette a lábát, erre 3/3 meccsen úgy játszik, mint amiért leigazoltuk. Egyszerűen érthetetlen.