2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az a 2029 pick nagyon érdekes alkualap, kb általános iskolások és vagy középiskola 2. osztályosok, akik a draftra mennek akkor majd.Bob_Marley írta: ↑2025.02.04. 23:07:30Dallas mindig kiemelkedő piac volt,Irvinget is lehet cserélik,nyomnak egy zerorol és vonzok lehetnek a piac miatt. Houston,Philly,Boston,Cavs csak hogy közel régmúlt időszakból mondják csapatokat és sikerült jó csapatokat összerakni. Nem féltem őket és a 2029es Lal Pick lehet borzasztó értékes lesz ám. Ahogy írod benne voltak egy se előre se hátra helyzetben,léptek egyet és robbantották. Major sportokban nem idegen ez, senkinek sincs biztos helye, mindenki pótolható.
Van egy középcsapatuk, ami eséllyel még rájátszásba se jut, azon Davis se segít, viszont annyira meg nem gyengék, hogy valami korszakos kölyköt kifogjanak a drafton, 1/1 1/2 körül. Akkor mi a cél? Bajnokság? Az eddig sem volt, ezután sem.Bob_Marley írta: ↑2025.02.04. 01:23:27Van tokuk,és nem a népszerűséget nézik. Doncic rohadt jó,de iszonyat sérülékeny és a munkamorajaval is vannak gondok,pazert az nem normális hogy meccsnapkon iszogatunk. Évek óta sulyproblemakkal is küzd (val ez is közrejátszik sérüléseiben). Szerintem kifejezetten tökös lépés volt én arra lennék kíváncsi hogy ez random volt vagy felmérték piacot. Mert Doncic baromi jó,cluctch de nem fogsz vele valószínűleg bajnokságot nyerni és rohadt sokat keres. És ezt szerintem mások is látják.
Ékes példája annak amit nálunk is szoktam emlegetni,néha meg kell hozni kényelmetlen döntést. Én Araujo kapcsán is ezért adtam volna csak el,mert Fatival már megjartuk és nem tanulunk. Szentimentális alapokon nem lehet döntéseket hozni.
Van tokuk,és nem a népszerűséget nézik. Doncic rohadt jó,de iszonyat sérülékeny és a munkamorajaval is vannak gondok,pazert az nem normális hogy meccsnapkon iszogatunk. Évek óta sulyproblemakkal is küzd (val ez is közrejátszik sérüléseiben). Szerintem kifejezetten tökös lépés volt én arra lennék kíváncsi hogy ez random volt vagy felmérték piacot. Mert Doncic baromi jó,cluctch de nem fogsz vele valószínűleg bajnokságot nyerni és rohadt sokat keres. És ezt szerintem mások is látják.
És ott is van 3:20-nál az 55 yardos Tampa TD.Barcaforever írta: ↑2022.01.23. 23:39:46
Na holnap visszanézem akkor a tegnapi meccset.
Szerk.: na jó ez már nem igaz, kihagyott Rams mezőnygól, de biztos nem ez volt az utolsó őrület mára.
Hatalmas őrület van, nagyon emlékezetes meccs lesz belőle, 10 másodperces hullámvasútak, igazi playoff rangadó.Titinho írta: ↑2022.01.23. 23:37:45Most nem érzem Bradyben és a Tampában, hogy ledolgozzák ezt a 14 maradék pontot a 4. negyedben.
Ott is van a sack...tudtam hogy itt nem lesz Bradynak sok ideje, a siettetések miatt, de engem is meglepett a Rams.
És megint vissza kerül a Tampához.![]()
![]()
Mondjuk a tegnapi két meccs végét nehéz lesz űberelni.![]()
Óriási. Nagyon sok mostani kosaras,sportoló twittel hogy tudták egy legenda,de erre nem gondoltak azért.
Nem vagyok kosár rajongó, de Jordán hatalmas király.
Milyen "szakértőkre" gondolsz? Ezt milyen "szakértőtől" hallottad? Szó sincs róla, ezt az ottani közvélemény is egy emberként utasítaná el. Bármilyen all-time listát megnézel, szórványosan szerepelnek rajta ma aktív játékosok. Az aranykor a '80-90-es évek volt, az NBA akkor élte fénykorát, Jordan vitathatóan a legnépszerűbb sportoló volt, arányaiban a Dream Team-érában vetült a legnagyobb rivaldafény az NBA-re. Harden ma hiába a legeredményesebb pontvadász, még az aktív játékostársak sem tartják nagyra all-time tekintetben (lásd Giannis sokatmondó cukkolásait). A 2004-es hand-check-szabállyal általános vélekedés szerint túlságosan megkönnyítették a pontszerzést, még az egyébként semmi másban egyet nem értő publicisták (lásd Stephen A. Smith és Skip Bayless) is egyetértenek abban, hogy Jordan ma lazán átlagolna 50 pontot meccsenként, a mai szabályok szerint. Szó nincs róla, hogy páratlan lenne a mai mezőny tehetség terén. Egyszerűen csak az aktív játékosokat ismeri ma a szélesebb közönség, akiknek a jelentős része 20-30 év múlva feledésbe fog merülni.daffy írta: ↑2020.01.21. 20:50:02úgy gondolom - a szakértőkkel is egyetértve - hogy a mai nba kollektív tehetsége all time szinten is páratlan. biztosan benne van a mai stílus,képzési rendszer,étkezés,sporttudomány,stb. de ennyi kivételes játékos egyszerre nem játszott a ligában. 60-70-80as években volt kb15- 15 történelmi szinten kiemelkedő játékos. én azt gondolom,hogy most jelenleg van annyi a ligában egyszerre,nem kell évtizedet nézni hozzá.