2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen , eszre kene venni h insigne nem nagyon tamad, kene egy jobb vedo aki segiteni is tud traorenak, dest sztem johetne , torres helyere meg barki, abde is akarbence0330 írta: ↑2022.02.17. 19:35:58Megint darabora kaszaboljuk az ellenfelet, még Gavi nélkül is.
Szegény Torres eddig a klasszik Barca-pályát futja be: két remek első meccs, nagy gól, szép gólpasszal indít, aztán megindul lefelé.
Viszont a mozgása továbbra is nagyon jó a tűzközelben, nem is emlékszem, ki mozgott ennyire jól labda felé megjátszható játékosként akár fejelni, akár lőni. Ez a rengeteg helyzet nem a véletlen műve, legalább volt mit kihagyni. Amint megjön az önbizalma, ebből iszonyat mennyiségű gól jöhet be.
De nem ebben az állapotában, tény. Szerintem tolni kell, tolni kell, és át fog szakadni a gát, Xavi is így gondolja a jelek szerint.
Traoré azért 0 ma, mert 2-3 ember nonstop rajta van, mint Messin anno. Ezt akár egy jó félidei taktikai megbeszéléssel ki is lehetne aknázni
Bence, azért jó olvasni, hogy valaki lát fantáziát Torresben, én személy szerint semmi pozitívumot nem látok a gyerekben, 55M fényében meg pláne, de cáfoljon rám.bence0330 írta: ↑2022.02.17. 19:35:58Megint darabora kaszaboljuk az ellenfelet, még Gavi nélkül is.
Szegény Torres eddig a klasszik Barca-pályát futja be: két remek első meccs, nagy gól, szép gólpasszal indít, aztán megindul lefelé.
Viszont a mozgása továbbra is nagyon jó a tűzközelben, nem is emlékszem, ki mozgott ennyire jól labda felé megjátszható játékosként akár fejelni, akár lőni. Amint megjön az önbizalma, ebből iszonyat mennyiségű gól jöhet be.
De nem ebben az állapotában, tény.
Traoré azért 0 ma, mert 2-3 ember nonstop rajta van, mint Messin anno. Ezt akár egy jó félidei taktikai megbeszéléssel ki is lehetne aknázni
Eddigi döntéseit ismerve nem cseréli le a félidőben.
Dembelét? Ugyan minek? Mit tett hozzá idén a játékunkhoz? 1 szem potya gól a kupában, ellenfélbe belevezetett labdák, kapu fölé lövések. Minek???Ronaldinho&Barca írta: ↑2022.02.17. 19:26:45Torrest összes kiugratásnál kaszálják, és ezt volt a hétvégén is a rangadón, eszméletlen balfék a pali. Traoré ezen a szinten már kevés. Dembelét hozzák be bármelyik helyett.