2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
És mellé, nagyon jó a mezőnyjátéka, fut, letámad végig, színezi a játékot. 10-11 gólt vártunk tőle nyárig, jelenlegi formájában lesz az 15 is.
Kik lennének azok a "szent tehenek", akik hátráltatják a csapatot?Peter írta: ↑2022.02.24. 00:10:55Az egy dolog, hogy a Ligában 4 közé igyekszünk, mert BL csoportkört szeretnénk.
Ha esetleg a csoportból is szeretnénk továbbjutni majd, ahhoz viszont jelentős változások kellenek nyáron.
Rajtunk jelenleg Auba és Luuk is képes segíteni, de ez ma aktuális és meglátjuk, hogy EL 16 közé ők mit jelentenek. A szent tehenekről ne is beszéljünk.
A jelent túl kell élni, de már a holnapra is gondolni kell.
Ha minden szezonra jut "1-2 szezonra tökéletes" megoldás, akkor az a csapatra nézve: tökéletes!csababarca írta: ↑2022.02.22. 17:23:48Világos.
Csak az alap megszólalás az volt, hogy Auba elég, felesleges Haaland. Erre reagáltam.
Kelleni fog előbb utóbb egy hosszútávú megoldás, aki akár lehetne Fati, de benne már nincs sok bizodalmam, vagy akárki.
Auba most tűzoltásra 1-2 szezonra tökéletes.
De ha most van az esély megszerezni Haalandot értelmes áron, akkor én rámennék.
Ha nem se dőlök a kardomba, majd jön más.
De valszeg ez a nyár most vagy soha szitu lesz Haaland leigazolásánál, pláne ha a realba megy.
Világos, hogy a norvég hosszútávú megoldás lenne, de hosszútávon éreznénk meg böjtjét is, ha nem olyan szinten válna be, mint sokan várják. Nagyon komoly áldozatokat kellene hozni érte, amihez nagyon jónak kellene lennie, hogy azt mondhassuk, megérte. Ilyen szempotból sokkal jobbak ezek a filléres igazolások, akikkel minimálisat lehet bukni, viszont nagyot lehet nyerni.csababarca írta: ↑2022.02.21. 16:21:37Azért HA Haaland normális feltételek mellett hozható (!!!), akkor se mondanék le róla ha Auba letesz egy 20 gólos tavaszt.
Azért Haaland hosszútávú megoldásnak néz ki, Auba meg 2-3 szezonra max. Meg mellette elég szeszélyes fazon.
A normális feltételek azt jelentik, hogy nem verjük megint csődközelbe magunkat, és mellette tudunk mondjuk hátra meg vkp posztra is erősíteni.
(Minőségben nem mennyiségben)
Most Auba van itt, úgyhogy drukkoljunk hogy minél több gólt lőjön itt, aztán a többit meglátjuk a nyáron.
Attól, hogy van rá lehetőség, és él vele a klub még nem lesz elengedhetetlen. A Bayern pl. hány brazil tinifiút vett az utóbbi időben?
Taknyos (hülye)gyerekek vagyonokat csak egy barom költ el. Nincs annyi ujj a kezemen és a lábamon, hány új Ronaldo és új Messi végezte már a kukában az elmúlt években. Az elánon kívül nincs meg bennük semmi, mert meg kell még tanulniuk. Lewandowskinak nem kell elmagyarázni, hogy hogyan kell mozogni a pályán, hogy kell támadó létére a védekezésbe bekapcsolódni, hogyan kell egy sorfalba beállni. A kis Alejandro Rodriguez #134-nek igen. Nincs is ezzel baj, ezért 17 évesek. De ezekkel teletömni a csapatot, olyan srácokkal, akik egy gyökeresen más kultúrában nőnek fel, ráadásul mocsok sok millióért, az egyik legnagyobb baromság a világon. A csapatunkban minden harmadik ember gyakorlatilag tinédzser. Ezeknek a srácoknak példa kell, rutinos rókák. Nagyon örülnék, ha Andrés is visszajönne 1+1 szezonra, mint Dani.brazilfan írta: ↑2022.02.22. 09:01:301. A mai 17 évesekből lesznek a holnap 30 évesei.
2. Ez megfordítva is igaz, a mai 30-asok is voltak 17 évesek.
3. A 17 éves brazil (argentin, uruquayi) tehetségek leigazolása elengedhetetlen egy hosszú távra tervező klubnál.
4. Pont hogy a 30 éves Aubameyang szokott hülyegyerekként viselkedni. Olyanról még nem hallottam, hogy 17 éves gyerekektől elveszik a kapitányi karszalagot.
Igaz, most pozitív kontextusban van a címlapokon, ünneplik a negyedik elit bajnokságban elért mesterhármasát, de én a helyében igyekeznék hangsúlyozni, hogy a harmadik az Pedri gólja volt, nekem semmi közöm nem volt hozzá.
Miért lenne elengedhetetlen, hogy dél-amerikai tiniket vegyen egy klub? Európaiak nem jók?brazilfan írta: ↑2022.02.22. 09:01:303. A 17 éves brazil (argentin, uruquayi) tehetségek leigazolása elengedhetetlen egy hosszú távra tervező klubnál.
4. Pont hogy a 30 éves Aubameyang szokott hülyegyerekként viselkedni. Olyanról még nem hallottam, hogy 17 éves gyerekektől elveszik a kapitányi karszalagot.
1. A mai 17 évesekből lesznek a holnap 30 évesei.Rinku írta: ↑2022.02.21. 12:27:01a 30 év körüli játékosok a legjobbak, az összes poszton. Nem az, hogy "korához képest", hanem pont hogy a legjobb korban van. Van benne tapasztalat és még évek hátra, a legmagasabb szinten. Én a 17 éves brazil hülyegyerekektől mászok falra, hogy sokszor ilyenekben gondolkodnak
Haaland sérüléseiről mondjuk nem tudok semmit, nem kvöetem annyira a srácot, pont ezért ötletelgetek csak itt, majd a magas fizetésű okosok átgondolják.davi10 írta:...
Nos, ebben igazad van, elfelejtettem, hogy 75 millió csak a Dortmundé. Az aláírási és vesztegetési pénzek fel fogják verni 110-120 millióra. Annyira nem is kell már Haaland, nekem sem.Andris írta:A Haaland ugyhoz nem tudok hozzaszolni. Szerintem nagyon kene egy ember nekunk oda, es nem Auba meg Depay lesz az. De attol nagyon idegenkedek, hogy 100 millio felett koltsunk megint egy jatekosra.
Megmondom őszintén, ha bajnoki álmaink lesznek, akkor szerintem ezt az Auba kezdő dolgot el lehet felejteni. Egy Mbappés real ellen nem lesz elég. Nem mondom, hogy akkor nekünk Haaland kell, hogy lépést tartsunk, de biztosan egy huszas éveiben lévő góllövő. Ez lehetett volna Fati, de tartok tőle, hogy nem lesz.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.02.21. 08:37:23
Auba: Nagyon nagy volt tegnap, én örültem a leigazolásának mégha kérdéses is volt, de ha továbbra is a másodvirágzását fogja itt tölteni akkor fontos tagja lesz a csapatnak még 2-3 évig biztosan, de ehhez kell hogy ne pukkanjon ki 2 hónap után.
Haalandot is a kora miatt kellene hozni, ez a 75 millió diszkont ár manapság, és ha most lecsúszunk róla akkor 1-2 év múlva ki tudja kit fogunk tudni szerezni és milyen áron, újból ilyen Paco-Braith szintet 30 millióért nem érdemes hozni