MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.02.21. 08:37:23
Auba: Nagyon nagy volt tegnap, én örültem a leigazolásának mégha kérdéses is volt, de ha továbbra is a másodvirágzását fogja itt tölteni akkor fontos tagja lesz a csapatnak még 2-3 évig biztosan, de ehhez kell hogy ne pukkanjon ki 2 hónap után.
Haalandot is a kora miatt kellene hozni, ez a 75 millió diszkont ár manapság, és ha most lecsúszunk róla akkor 1-2 év múlva ki tudja kit fogunk tudni szerezni és milyen áron, újból ilyen Paco-Braith szintet 30 millióért nem érdemes hozni
Megmondom őszintén, ha bajnoki álmaink lesznek, akkor szerintem ezt az Auba kezdő dolgot el lehet felejteni. Egy Mbappés real ellen nem lesz elég. Nem mondom, hogy akkor nekünk Haaland kell, hogy lépést tartsunk, de biztosan egy huszas éveiben lévő
góllövő. Ez lehetett volna Fati, de tartok tőle, hogy nem lesz.
Nyilván bármi megtörténhet, de nem számítok rá, hogy a gaboni majd évi 20-30 gólt lő, nagy csapatoknak is, márpedig szerintem ilyen csatárra van szükségünk. Nem playmakerre, mint Mbappé, de ereje teljében lévő fürge, motivált, korábbi stikliktől mentes huszonévesre, egy 9es eszköztárával.
Ettől Auba még lehet kiegészítő ember. Meg persze bármi megtörténthet, csak azért ne veszítsük el a realitásérzékünket egyetlen valenciai dupla miatt.
Azt meg felejtsük már el, hogy Haaland 75 millió meg diszkont ár. Alsó hangon 155, reálisan inkább 170 millió euróba kerülne,
CSAK AZ ELSŐ ÉVBEN. És utána is minden évben kell fizetni a 20-40 milliós fizuját, meg fene tudja még milyen bónuszokat neki, a dortmundnak, raiolának (feltéve hogy beválik).
Szeretném, ha ezt is a helyén kezelné a tisztelt társaság: Haaland bőven több pénzünkbe fog kerülni, mint Griezmann, vagy Coutinho, vagy Dembelé került. A 75ös szám elő se kerüljön többet, mert egyszerűen hamis információ, még ha könyveléstechnikailag ennyi is lesz a dortmund bevétele az eladásból.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila