2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha már kommentátorok, a német RTLes figura fonetikusan j-vel ejti Araújo nevét, és szerinte a Barca szimpatizánsok nagyon elégedetlenek vele.bence0330 írta: ↑2022.02.24. 21:53:42Ez ugyanaz a román kommentátor, akivel kapcsolatban a minap (nem tudom ki írta már) valaki Araujo-nál említette, hogy szerintük ő nem Barca-szint?fanbarca írta: ↑2022.02.24. 21:50:09
A román kommentátor meg annyi baromságot mond, hogy hihetetlen:![]()
- Adama-ért 70 milliót kért a Wolves, de végül kölcsönbe jött
- Araujo-val azért nem hosszabbítottak, mert nincs meg benne a Barca DNS
- Adama-nak nincsenek túl jó statjai (ezt pont egy csele után mondta; mondjuk legalább a másik kijavította, hogy tavaly a PL-ben 10 csapat is kevesebb sikeres cselt mutatott be, mint ő)
És így tovább.
Ez angol stream-ért kiált így első olvasatra.Én is ott nézem, már bele sem kezdek a magyarba sem, az is félelmetes.
Ez ugyanaz a román kommentátor, akivel kapcsolatban a minap (nem tudom ki írta már) valaki Araujo-nál említette, hogy szerintük ő nem Barca-szint?fanbarca írta: ↑2022.02.24. 21:50:09Ez nagyon pöpec félidő volt, bár itt több gólt kellett volna lőni a Napoli mai produkciója alapján.
A román kommentátor meg annyi baromságot mond, hogy hihetetlen:![]()
- Adama-ért 70 milliót kért a Wolves, de végül kölcsönbe jött
- Araujo-val azért nem hosszabbítottak, mert nincs meg benne a Barca DNS
- Adama-nak nincsenek túl jó statjai (ezt pont egy csele után mondta; mondjuk legalább a másik kijavította, hogy tavaly a PL-ben 10 csapat is kevesebb sikeres cselt mutatott be, mint ő)
És így tovább.
A Citynek meg Pepnek azért csak jó volt a sérüléséig... De te biztos jobban látod a 500 játékperc után...
Én fennhagynám. Ez úgy néz ki eldőlt, ha mázlink van ma betalál és átszakad a gát.
Most árnyéka sem önmagának, és egy gólpassznál meg a 3. gólunk előtti kulcspassznál jár. A gól és az önbizalom hiányzik belőle egyedül, ezek meg a Cityben és a válogatottban is megvoltak, szóval lehet tudni, hogy benne van. Még nagy a mez, belenő, nagyon fiatal is.
És mitől lenne jó játékos ??
Hát jah, 20. perce nézem, de ha nem írod hogy pályán van, nem tűnt volna fel.
Tènyleg szörnyen lehangoló ez az enervàlt kocogás amit előad.
Én úgy gondolom, hogy nagyon jó játékos, és sok örömet fog okozni, de teljese egyetértek, neki most pihennie kéne 1-2 meccset, csereként beállni max, akkor kisebb a nyomás.
Fair Play nevében van bent a pályán