Guille írta: ↑2022.02.27. 23:26:25
Jaja, szépen tért vissza, nem csak a gólja miatt, bár nyilván az is nagyon jót tesz most neki, de látszott, hogy megy, hajt, motivált. Szerintem jó lesz ő, ha Xavival megértik egymást, meg tényleg kell a mélység is a csapatnak.
Szegény Torresszel kéne, hogy gólt rúgasson már valaki...
Igen. És Memphis az üres területeket és a kaput is remekül érző játékos, nagyon beleillhet akár a játékba.
Tényleg nem tudom, mi lesz idén Torressel. Jól játszik mezőnyben, meg minden, meg fog javulni, ez nem kérdés, de ha ilyen Depayok ugranak elő a kalapból, akkor egyszerűen túl komoly lesz a konkurencia. Elvileg ki kell, hogy szoruljon a top kezdőből. Fatit áprilisra tervezik, ha neadj'isten ő is ténylegesen vissza tudna térni, akkor nagy bajban lesz szegény Ferrán.
De ez legyen a legnagyobb bajunk, hogy egy amúgy mélyponton sem olyan rossz támadó ne tudjon kezdeni, mert túl jók a többiek.

Ha hosszútávon is bukta lesz, akkor ez van, lenyeljük a békát, de azért szerintem minimum abban a szerepben jó lesz, ami a Citynél is volt. Amolyan 4.-5. számú játékos a 3 helyre, sokat berotálva azért, csak nem igazán kezdőként.
Depay-al legalább Auba mögött van még egy igazi, ösztönös gólvágónk, mert eddig Ferrán és Traoré nem voltak azok, és azért Dembélé sem lesz igazán szerintem.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy