2 nagyon official oldalt találtam, már az gyanús, hogy nem 1 van belőle.
Kapásból tudok neked mondani kb. 10 lelátót, ahol "Kitartást, Kárpátalja!" kiírás volt látható. Hogy a klubok, játékosok stb. kommunikációjában mi a helyzet, azt mondjuk nem tudom, bár engem személy szerint nem is érdekel.
Az a baj, hogy sajnos a kiemelt rész befolyásolja nagyban a globális poltikai nézőpontokat is, ezáltal ugyanazt az végeredményt okozhatja bármilyen politikai téma. Engem lesokkolt, hogy több külföldi fórumon például a háború kitörésekor a legnagyobb vitatéma az volt, hogy Trump vs Biden.
Tőlem nem kapsz a fejedre, én abszolút támogatom a fórumszabályzat lazítását pár helyen. Ha lesz mindenkinek ideje, egyszer hivatalosan is átdolgozzuk.
Ebben a topikban volt néhány komment, még az invázió előtt, és a nemzetközi futballnál szóba került Abramovics, aminek persze csak nagyon-nagyon érintőleges köze van a háborúhoz. De amúgy tényleg semmi, még olyan közvetett témák sem, hogy pl. a Gazprommal való szakítás után mi lesz a BL-lel, vagy mi lesz az orosz és ukrán klubcsapatokkal és válogatottakkal a nemzetközi szereplések nélkül.
A szivarvanyrol van szo. Es egyelore berekesztem a temat, amig egyet nem ertunk valamivel kapcsolatban a moderator kollegakkal. aztan vagy rohadt gyorsan kitorlok innen mindent, vagy mehet tovabb a diskurzus.csababarca írta: ↑2022.02.19. 19:21:18Mit kell nézni? most visszapörgettem, de nem találok semmi durvát.
Vagy törölték azóta?
Örülök, hogy segíthettem
Megnéztem, kösz a szemrákot
De én egy percig sem gondoltam vagy éreztem úgy, hogy szolidáris lennél az oroszokkal.zsoltfree írta: ↑2022.01.31. 19:40:50Ezzel nem a szolidaritásomat akartam kifejezni az oroszok felé. Meg úgy bármilyen agresszor felé nem hiszem, hogy szolidaritanék (talán, ha dél Korea betámadná északot). Én csak azt mondtam, hogy persze megy a cerka méregetés, de Ukrajna nem egy olyan ország, akiért bárki is csinálna valamit. Szankció lehet, de az már erősen politikai téma.