Nem mondanám, hogy Fatira alapozni szürreális. Főleg, hogy most már egy normális erőnléti és orvosi csapat van.Feast4 írta: ↑2022.03.08. 10:25:54Miért gondolod? Amióta felépült 2 meccs két gól. Ráadásul legjobb posztja a balszélső. Nálam egyébként simán előzné a támadóink közt FT-t.
Pont abban a legjobb amiben FT marha gyenge, beveri a helyzeteket.
Figyelembe véve, hogy Fatira alapozni jelenleg szürreális én azt gondolom, hogy neki minimum még egy éve lesz nálunk. de Jonge, év végén menni fog vissza, Barittől szabadulni akarunk, Dembi nem fog hosszabbítani, tehát ami fix a támadó sorból, az Torres, Auba, Depay, Fati. Traorét szerintem becseréljük a portugálra, ez így 5 támadó 9-es nélkül.
Nem valószínű, hogy most ő létszám felettivé válna.
Ha ő visszatér Depay bőven létszámfölöttivé válik, ha lesérül még mindig ott van Torres, (Dembnélé, Adama) vagy játszhatunk olyan felállásban, mint legutóbb, de ha Braith-től nem sikerül szabadulni, még ő is bevethető.. Most nem jött igazán össze, de volt már ilyen felállás amikor jól működött. Plusz, ha hozunk egy csatárt még hátrébb szorul, amihez ráadásul jól jönne az a 20-25 millió, amit kaphatnánk érte. Emellett hosszabbítani is kellene vele, mert nem hiszem, hogy Laportáék jövőre ingyen szeretnék elengedni.
Én kedvelem a hollandot és sokat tud adni, gólerős is, de ha jön valaki előre nem lesz sok értelme itt tartani.