2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
emlekezzunk vissza, hogy Messin MINDIG volt legalabb 3 emberPorSiempre írta: ↑2022.03.22. 08:07:40Illetve emlékezzünk vissza mennyire Messi orientált volt a focink, most viszont csapatunk van.
Nem tudom, hogy hol rúgtam bele? Egy szóval nem írtam, hogy nem ismerem el azt amit itt letett. De tény az maradjon tény. Ő már nem fog itt pörögni. 34 éves, mindent megnyert, az utóbbi években egyre több időt sétálgatott ami jelenleg nagyon nem fér bele Xavi focijába.csababarca írta: ↑2022.03.22. 07:08:00Áthoztam ide.PorSiempre írta: ↑2022.03.22. 02:23:24
Ha kikaptunk volna is ugyanez lenne a véleményem. Értem én ha te szeretsz nosztalgiázni. Ami szép és jó, csak élsportban nem jó irány.
Le is írtam, hogy miért nem kell Messi már.
Xavi egy pörgős focit kér, komoly , agyig feltolt letamadassal. Szerinted ebbe belefér Messi sétalgatasa ? Szerintem nem.
Én egy szóval nem írtam hogy visszahoznám, sőt amikor felmerült egy-két hete az opció én is azt írtam hogy nem kell.
De minek rugdosni, nem itt van, a psg meg egy csürhe, ott mindenki lötyög.
Egy dolog van, ami miatt nem élném meg tragédiaként ha esetleg visszajönne (továbbra sem akarom), az Xavi.
Piqué is összeszedte magát nála, Busquets is, Dembelé is.
Szóval ez adna reményt, hogy esetlegesen Messire is jó hatással lenne.
Áthoztam ide.PorSiempre írta: ↑2022.03.22. 02:23:24
Ha kikaptunk volna is ugyanez lenne a véleményem. Értem én ha te szeretsz nosztalgiázni. Ami szép és jó, csak élsportban nem jó irány.
Le is írtam, hogy miért nem kell Messi már.
Xavi egy pörgős focit kér, komoly , agyig feltolt letamadassal. Szerinted ebbe belefér Messi sétalgatasa ? Szerintem nem.
Persze, nem egyértelmű a helyzet, de minimum gyanús. A Juve is mélyrepülésbe kezdett, mikor odaérkezett, pedig szórta a gólokat, és akkor is lehetett arról beszélni, hogy nélküle nem lenne csapat, de előtte is megrúgták a gólokat, és mellette egységesebb maradt a csapat. Hiába lett gólkirály rengeteg góllal tavaly, a Juva iszonyat mákkal csípte el a BL-helyet az utolsó fordulóban. Tehát az a sok gól valakitől kerül az ő lábába. Csak ő annyira jó, hogy ha már odakerült, ő be is rúgta őket, mert ebben ő még a legjobb. Kb mint itt Messi, ha idén itt lenne, megint harminc gólos lenne tán, de összességében nem rúgnánk többet, már persze ha van azért minőségi helyettese, ősszel nem volt.davi10 írta: ↑2022.03.13. 20:22:15Kicsit off, de ezzel azért vitatkoznék. Szerintem az, hogy ez a gagyi MU egyáltalán BL-helyre esélyes, elég nagy mértékben köszönhető CR-nek.
Hála Istennek lejárt már az az idő, amikor minden nap mindenhol őket hasonlították össze, de azért megmutatkoznak a különbségek. Ugye az volt, amivel sok vitát lezártak, hogy Messi az Istenadta tehetség, CR meg a munkamániás vadállat, és ez hosszútávon elő is jött. CR sokkal közelebb van a 10 évvel ezelőtti énjéhez, mint Messi.
Azért van közelebb CR a 10 évvel ezelőtti szintjéhez , mert ő akkor is ezt tudta kb. , hogy a kapu előtt életveszély. Ezért jó pl Lewa is mindig, hiába idős, meg Ibra , de még egy Giroud is hasznos tud lenni egy olasz bajnoki címre törő csapatban..davi10 írta: ↑2022.03.13. 20:22:15Valahol olvastam, hogy nagytakarítast terveznek a PSG-nél, Khelafi, Leonardo távozik, és Messi-től meg Neymar-tól is meg akarnak szabadulni a nyáron. Nagyon remélem, hogy egyiket se akarjuk majd visszahozni.
Én is leírtam sokszor a veleményemet, akkor is, amikor még itt volt. Valami búcsúmeccset megérdemel, ha máshogy nem, úgy, mint Ronaldinho, hogy elhívjuk Gamperre a következő csapatát. De a jelenlegi, címekért versenyző első csapatba nem szeretném már látni.
Kicsit off, de ezzel azért vitatkoznék. Szerintem az, hogy ez a gagyi MU egyáltalán BL-helyre esélyes, elég nagy mértékben köszönhető CR-nek.bence0330 írta: ↑2022.03.13. 19:40:52A porbléma az, hogy ő és Ronaldo is rosszabbá tette a csapatait, ahová érkeztek, réadésul Messinél ez most látványosabb, mint CR-nél. És még az is lehet, hogy ezzel valamennyire tisztában vannak, de elviselni és elfogadni nem tudják. Messi sem. CR talán inkább azért, mert bizonyítani akar, Messi meg talán inkább mert nem tud visszalépni, nem is fogadja el a lehetőségét, én legalábbis így látom a személyiségük alapján.
Hála Istennek lejárt már az az idő, amikor minden nap mindenhol őket hasonlították össze, de azért megmutatkoznak a különbségek. Ugye az volt, amivel sok vitát lezártak, hogy Messi az Istenadta tehetség, CR meg a munkamániás vadállat, és ez hosszútávon elő is jött. CR sokkal közelebb van a 10 évvel ezelőtti énjéhez, mint Messi.
Valahol olvastam, hogy nagytakarítast terveznek a PSG-nél, Khelafi, Leonardo távozik, és Messi-től meg Neymar-tól is meg akarnak szabadulni a nyáron. Nagyon remélem, hogy egyiket se akarjuk majd visszahozni.
Kicsit off, de ezzel azért vitatkoznék. Szerintem az, hogy ez a gagyi MU egyáltalán BL-helyre esélyes, elég nagy mértékben köszönhető CR-nek.bence0330 írta: ↑2022.03.13. 19:40:52A porbléma az, hogy ő és Ronaldo is rosszabbá tette a csapatait, ahová érkeztek, réadésul Messinél ez most látványosabb, mint CR-nél. És még az is lehet, hogy ezzel valamennyire tisztában vannak, de elviselni és elfogadni nem tudják. Messi sem. CR talán inkább azért, mert bizonyítani akar, Messi meg talán inkább mert nem tud visszalépni, nem is fogadja el a lehetőségét, én legalábbis így látom a személyiségük alapján.
ma vegig futyultek a PSG szurkolok, amikor a labda hozzakerultcsababarca írta: ↑2022.03.13. 11:03:17Kitölti Messi a PSG-s szerződését, nem fog egy idény után lelépni, aztán meg hazamegy vagy elmegy USA-ba bohóckodni még.
Európában való maradáshoz olyan erős szemléletváltás kellene Messitől, amit 35 évesen szerintem már nem fog megtenni.
Nekem is hiányzik, mikor 15 évig Messi jelentette neve egyet jelentett a Barcelonával, de el tudja bárki is képzelni, hogy a klublegenda 10-15 percekre szálljon be a cserepadról. Méltatlan lenne hozzá. Elment tovább kell lépni. Mondjuk jövőre egyedül Torres van a helyére.barcami írta: ↑2022.03.13. 10:32:16Optimistán állok hozzá.
Szívesen látnám újra a csapatban és visszahoznám már most nyáron.
A fizetési igényei szerintem drasztikusan lecsökennének és egy új sikeréra vehetné kezdetét.
Pedrivel még inkább felturbóznák a középpálya-támadósort.
Rengeteget tudna adni a csapatnak, a fiataloknak és megnőne a taktikai variációs lehetőségünk.
Xavi tuti jól kezelné a helyzetét, Messi maximálisan elfogadná azt a szerepet, amit neki szán.
Aubameyang is mindjárt 33, akkor Messi majd 35 éve igazán megbocsátható.
Figyelembe véve, hogy jó néhányan a nem maradás szélén vannak: Braitwaite, Dembele, Aubameyang, Traore, L.d.Jong helye lehet ebben a full fiatal csapatban is. Fati pedig teljesen lutri és rá építeni egyáltalán nem lehet.
Most arról nem beszélve, hogy ő a Barcelona legnagyobb ikonja és megérdemli innen vonuljon vissza.
Jobb szélen vetném be.
Másik lehetőség: Igazuk volt azoknak, akik szerint az utolsó egy-két-három idényében Messi a góljai ellenére már sokat el is vett a csapattól. Az a sok-sok Messi gól, ahhoz az IS kellett, hogy egy egész csapat őt szolgálta ki és őt hagyta ezerszer is próbálkozni. Ez nem az ő hibája személyesen, hanem mindenkié. A tejbetök társak, a tutyimutyi, rettegő edzők és klubelnökök, akik rettegtek, hogy mi lesz, ha nem érzi jól magát az élő legenda.. A PSG-ben is lőne sok gólt, ha annyira túltisztelnék, más kérdés, hogy lehet nem állnának első helyen a bajnokságban. Nem mondom, hogy Messi nélkül jobb lett volna az elmúlt három idényünk, de valószínű rosszabb se. Azért arra kíváncsi lettem volna, hogy egy Guardiola kihozta volna-e belőle a legjobbat úgy, hogy a csapat is jól járjon...
A szurkolók meg elhittek minden gusztustalan bulvár hazugságot, amit Neymarról kitaláltak...
Én csak az azóta megnyert címeiből és játékából következtettem.
Nyilván pontosan így lett volna, ahogy Te jósolod, megkövetem magamSonoma írta: ↑2022.03.10. 21:01:13Dehogy vett el.
A 15'-ös BL győzelem után elindultunk a lejtőn.
16'-17'-es évadban már olyan eredmények kezdtek befigyelni, mint a PSG elleni 0-4 Párizsban, ami után LE bejelentette a júniusi távozását.
Még felrázta a csapatot a visszavágóra, és egy világraszóló 6-1-el tovább mentünk, de a következett a Juve elleni negyeddöntő, ahol felmosták velünk a padlót.
Vele is ugyanúgy megkaptuk volna a római, majd a liverpooli zakókat is.
Neymar is elhitte magáról 15' után, edzés nélkül is jönnek az eredmények.
A többit meg láttuk.
Ma már a csatároknak is ki kell venni a védekezésből a részüket, különben kikap a csapatuk.
Dehogy vett el.
Dehogy az. Amikor a játékosod nyíltan kritizál, hogy nem tudod összerakni a csapatod, ha az elnök megmondhatja ki az akit nem lehet lecserélni, ott nem te vagy a főnök. Mbappét tegnap vesztette el a PSG.daffy írta: ↑2022.03.10. 16:19:49Sokszor kétségeim vannak,hogy tényleg Poc az edző. Az arab irányít szerintem mindent,alatta az "edző" max a szócsöve lehet.
Persze tévedhetek. Azért abban bízom (feleslegesen),hogy mivel előtört belőle a gazdag senkiházi diktátor,kap valamit cserébe. Mondjuk egy Bappe Real mezt.
Szerintem a mai fociban már nem nagyon élnek meg top szinten a klasszikus irányítók. Egy 15 éve még tényleg elfocizgathatott volna akár 40 éve koráig az ő tudásával, de ma már nem fér bele, hogy védekezésben stabilan -1 ember. Neymarral együtt pedig pláne nem.Barcaforever írta: ↑2022.03.10. 08:37:12Brutálisan látszik rajta, hogy megkopott már, szerintem őt irányítóban lehetne használni komoly meccseken, de a kedvtelenség is érezhető. Azért furcsa lehet, amikor 12 évig egy csapat rád van kihegyezve, majd átmész egy másik közegbe és csak egy kirakós darabja vagy.
Remélem minél hamarabb szerveznek neki egy őt megillető búcsúmeccset.
Sokszor kétségeim vannak,hogy tényleg Poc az edző. Az arab irányít szerintem mindent,alatta az "edző" max a szócsöve lehet.recrea írta: ↑2022.03.10. 16:00:312) az mindent elmond Poc… edzői képességeiről, hogy fogalma nincs, hogyan használja őt, és sikerül vele lehozatni sorozatban élete leggyengébb meccseit. Bravúros. Oké, h akkor Messi a csúcson volt, de mi láttuk, hogy kell használni 3 ekkora klasszist elöl. Ha pedig nem lehet, azt fel kell ismerni, és új csapatot keresni valamelyiknek…ez mondjuk tegnap megtörtént.