Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A magyar válogatottban sincs, még is jönnek az eredmények, ahogy olvasom. Szerintem a 'nagy' csapatoknak nyűg ez az egész, egy vb-n vagy eb-n nem hiszem, hogy ilyen eredmény, és játék lett volna.
Nem elég, hogy megsérül, még szét is offoljuk szegény Koundé topikját.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.09.23. 10:55:47Igen, régen volt egy EB-VB-Copa pár meccsel, most már mindegyiket folyamatosan bővítik + egyre nagyobb selejtezőmennyiség + évközben beszerveznek egy zsáknyi hokimeccset, merthát "miért ne zsákmányoljuk ki a maxig a játékosokat ha megtehetjük" elven.Ez a Nemzetek ligája is kb senkit sem érdekel.
Én is így látom. Az igazi favoirtok gyengén teljesítettek, az olasz csapatot pedig Mancini szépen összerakta a tornára, de bennük ennyi volt.Rivaldo11 írta: ↑2022.03.25. 12:45:02Alapvetően a keret képességeit vetettem össze az elért eredménnyel, számomra az csoda. Jóval pihentebbek és harapósabbak voltak a többi válogatottnál, na persze az európai élfociban Verrattin kívül nem is vesznek részt olasz játékosok, a Napoliból meg a Sassuoloból pihentebben lehet egy nagy tornára érkezni.
Amúgy pl a spanyolokat nem múlták felül, épp ellenkezőleg történt, ráadásul az egyenes kieséses szakaszban egyetlen egy darab meccset tudtak nyerni 90perc alatt.
Véleményem szerint az hatalmas meglepetés, hogy kikaptak, az viszont nem, hogy nem lesznek ott a vb-n, igaz, a portugáloktól vártam, hogy t elütik őket a kijutástól.
Nyert világverseny után pedig azért nem csak az olaszok rá jellemző a kipukkadás.
Európai élfociban résztvevők, akik így elsőre eszembe jutottak: Chiellini, Bonucci, (Juve)Florenzi (PSG),Emerson,Jorginho (Chelsea/BL győztes).
Azért csodának nem nevezném, ugyanis mindegyik válogatottat felülmúlták játékban. Az olaszokra évtizedekre visszamenően jellemző, hogy amikor nyernek egy EB-t,VB-t, utána teljesen leengednek.

Igazából én is attól tartok, hogy nagyon nagy terhet raktak többek között ezzel az EB-vel a vállára, leginkább mentálisan. Ebből nagyon rosszul is kijöhet. Ha egy kicsit romlik a teljesítménye vagy becsúszik néhány gyengébb meccs nagyon bele fognak állni. Ilyen fiatalon nem lesz könnyű.
Nem kacsa az olimpia, már el is indultak Japánban.
Nagyon érdekes statisztika, tök jó
Rendesen tolva van azért a fiú, de tényleg elképesztő, 2 éve las palmas, most meg eb válogatott
Ez statisztika nagyon beszédes számomra, megmutatja, hogy miért jó, ha vannak öregek a háznál.