Te kis pimasz...így kicsesznél velem?Drigo írta:Sajnos ezzel én is számoltam, de azért reménykedek, hátha hátha.
Jah ha most le van állítva, akkor lemaradtál egy fontos hírről szal a második félidő egy órát csúszik, szal ne siess vissza![]()

Te kis pimasz...így kicsesznél velem?Drigo írta:Sajnos ezzel én is számoltam, de azért reménykedek, hátha hátha.
Jah ha most le van állítva, akkor lemaradtál egy fontos hírről szal a második félidő egy órát csúszik, szal ne siess vissza![]()
Akkor csak nekem,meg Chris0527-nek megy kifogástalanul Lujo linkje?Chris0527 írta:Elfelejtettem megköszönni lujonak uhogy THX a linket a másik nagyon akadt és ez 1* sem(gyors lekopogni). roonie jól játszik végre, de be kell vallani az espanol is jol játszik remélem a gól elvette a kedvüket a játéktól
Sajnos ezzel én is számoltam, de azért reménykedek, hátha hátha.barca52 írta:Mert ilyenkor a sok marha, mint én szépen leállítja, hogy ne számítson letöltésnek, gondolom...ne aggódj, fog ez még akadozni...bocsi, ha kicsit nyersen fogalmaztam...Drigo írta:Berosálok a félidőbven a reklámok alatt eddig egyszer sem akadt meg ezt nem hiszem el a meccs lett volna ilyen hihetetlen, remélem most már így marad.semmi rosszinduéat, de sztem így van...ha nem akkor meg valaki oltson le...
örülj hogy ez is van egyáltalánKryn írta:Vki vmilyen angol kommentárral futó közvetítést nem tud? Elég idegesítő, hogy ezt a krixkrax karattyot húzzák az ember fülébe.
Hy Max!Max írta:Nah most hogy félidő van valaki lenne olyaín kedves és elmagyarázná,hogy mi a fenéért nem találom a feltelepített PCast kliens exe fájlját!Csak uninstall és website van!Szeretném megnézni a 2.féldőt,seígtsetek légyszi!!!
hát nem mondod, nálam is így van, Lujo oldala meg nemjó mer nekem windows media player 11 vanDrigo írta:Berosálok a félidőbven a reklámok alatt eddig egyszer sem akadt meg ezt nem hiszem el a meccs lett volna ilyen hihetetlen, remélem most már így marad.
Mert ilyenkor a sok marha, mint én szépen leállítja, hogy ne számítson letöltésnek, gondolom...ne aggódj, fog ez még akadozni...bocsi, ha kicsit nyersen fogalmaztam...Drigo írta:Berosálok a félidőbven a reklámok alatt eddig egyszer sem akadt meg ezt nem hiszem el a meccs lett volna ilyen hihetetlen, remélem most már így marad.
töltsd le mégegyszer, de ne a mentést válaszd, hanem a futtatáat, akkor tuti menni fogMax írta:Nah most hogy félidő van valaki lenne olyaín kedves és elmagyarázná,hogy mi a fenéért nem találom a feltelepített PCast kliens exe fájlját!Csak uninstall és website van!Szeretném megnézni a 2.féldőt,seígtsetek légyszi!!!
Nekem sem ment még sohasem így,hogy egyszer sem akadt meg!!!gejzy10 írta:hát srácok, ha ez megnyugtat titeket én még sose tudtam neten nézni meccset, pedig már korábban órákat is elszartam érte...de most, hogy igazából tanulnom kéne, minden ok..mégcsak nem is szaggat..sza lécci vki vegye el tőlem az adást![]()
![]()
![]()
...