2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Traoré mióta feljavult a csapat játéka, nem igazán tud mit hozzá tenni. Leviszi az alapvonalig a labdát, de ezzel véget is ér a történet. Fati visszatérésével, Ferrannal lehetne még rotálni Dembelét.Barcaforever írta: ↑2022.04.04. 14:01:27Nagyon jól tolja, de egy kis rotáció ráférne, remélem a következő meccseken kaphatna lehetőséget Adama is.
Igen, szerintem egyértelműen ez az ok, mégpedig a tavalyi éve fényében gondolom így, mert tavaly is elkerülték a sérülések, szóval az nem lehet mentség az idei vs tavalyi teljesítményére.
adja az isten, hogy igy legyenChino írta: ↑2022.04.04. 10:26:46Amúgy csodálkozom, hogy ennyire üres a topicja. Hihetetlen mennyire alázatosan tette a munkájátt. Folyamatosan részt vett a letámadásokban, védekezni is rendre visszajárt, legalább kétszer annyiszor fűzték volna át Alvest, ha ő nem tesz le annyi munkát, emellett képtelenség volt 1 vs1-ben tartani. Egyértelmű, hogy a jobb oldal jelentette a veszélyt, nem egy gólpassz értékű labdát kiosztott és aki az mondja, hogy buta a játékhoz az utóbbi meccsenek csúnyán rácáfol.
Ki gondolta volna januárban/február elején, hogy nemsokára felállva ünneplik egymást a közönséggel a cseréjénél. És a gólörömöknél is észrvehető a különbség.
Én most már már közel sem tartom lehetetlennek, hogy maradni fog, akár a klub legutóbbi ajánlata mellett is. Szerintem ha rajta múlna nem lenne semmi probléma ezzel.
Tegnap olvastam egy cikket, amiben Jordy Cruyff szavai alapján úgy tűnt, hogy ő már lezárta a Dembélé ügyet azzal, hogy a szezon végén el fog menni, és az a minimum, hogy addig mindent megtesz a csapatért.LG írta: ↑2022.03.14. 06:23:22Utoljára, mikor Laport nyilatkozott róla, nekem az alapján közel sem tűnik biztosnak a távozása.
Legnagyobb valószínűséggel a PSG-ne mehetne, de ott épp most jön ki, hogy megbukott a projektjük. Persze, ezt úgy is lehet nézni, hogy Dembelé lehetne az új projekt egyik főszereplője. De azért itt is elindult már valami. Szóval rajta múlik, mert a nyilatkozatokból az jön le, hogy a klub még mindig hajlandó lenne tárgyalni.
Utoljára, mikor Laport nyilatkozott róla, nekem az alapján közel sem tűnik biztosnak a távozása.
Már megint ezek a ferdítések.